Přejít k hlavnímu obsahu

Nová CS:S sekce u eEriness

10. 1. 2009 | 22:18 Counter Strike: Source
foto: teaminteraction.eu

V prosinci minulého roku se českému klubu eEriness rozpadla kvalitní Counter Strike: Source sekce, kde působili i dva mistři Evropy DukE a Ice_. Důvod rozpuštění sekce byla ztráta motivace této hry. Tento čas je ale pryč a vedení eEriness může vítat novou sekci.Jedná se o nově složený tým, který měl poskládat hráč MAjurek, který již v eEriness působil s bývalou sekcí. MAjurek měl složit partu kamarádů, zkušených hráčů, kteří mají chuť trénovat. Představení hráčů dle slov MAjurka: Takže slušnost je začít od nejstaršího, tím je wendel, netroufám si říct, jak to hraje dlouho, ale jeho základy jsou už někdy od dávných časů  CS 1.5, jinak jeho teamy, kde působil, „vzpomínám:D“ Cyber Machines, xGenesis, inLogistic, bylo toho samozřejmě mnohem víc, to je jen letmo, co si pamatuji. To samé můžu řici i o dombim, který prošel též řadou zajímavých teamů už v cs 1.6 jako faberri bellatores apod. Navíc kluci wendel s dombim jsou bývalí spoluhráči, kteří spolu naposled hráli před lan párty ve Francii - Maxlan, kde při návratu z právě zmiňované akce tragicky zemřel náš kamarád Boss, od té doby spolu kluci nehráli. Další členové jsou ersss a St_,  první zmiňovaný ersss, to je člověk, který mě naučil, co je to pojem cw a jak se vlastně hraje takové to cw v CS:Source. Je to člověk, s kterým jsem před 4 lety začal hrát Source. Takže díky:] A St_ to je největší feťák v teamu, takže není co dodat, 100 hodin za 14 dní no problem, taky zkušený hráč.Nová sestava eEriness: MAjurek Dombi Wendel ersss St_
Výchozí obrázek
eEriness na FF2
foto: teaminteraction.eu

V prosinci minulého roku se českému klubu eEriness rozpadla kvalitní Counter Strike: Source sekce, kde působili i dva mistři Evropy DukE a Ice_. Důvod rozpuštění sekce byla ztráta motivace této hry. Tento čas je ale pryč a vedení eEriness může vítat novou sekci.

Jedná se o nově složený tým, který měl poskládat hráč MAjurek, který již v eEriness působil s bývalou sekcí. MAjurek měl složit partu kamarádů, zkušených hráčů, kteří mají chuť trénovat.

Představení hráčů dle slov MAjurka: Takže slušnost je začít od nejstaršího, tím je wendel, netroufám si říct, jak to hraje dlouho, ale jeho základy jsou už někdy od dávných časů  CS 1.5, jinak jeho teamy, kde působil, „vzpomínám:D“ Cyber Machines, xGenesis, inLogistic, bylo toho samozřejmě mnohem víc, to je jen letmo, co si pamatuji. To samé můžu řici i o dombim, který prošel též řadou zajímavých teamů už v cs 1.6 jako faberri bellatores apod. Navíc kluci wendel s dombim jsou bývalí spoluhráči, kteří spolu naposled hráli před lan párty ve Francii - Maxlan, kde při návratu z právě zmiňované akce tragicky zemřel náš kamarád Boss, od té doby spolu kluci nehráli. Další členové jsou ersss a St_,  první zmiňovaný ersss, to je člověk, který mě naučil, co je to pojem cw a jak se vlastně hraje takové to cw v CS:Source. Je to člověk, s kterým jsem před 4 lety začal hrát Source. Takže díky:] A St_ to je největší feťák v teamu, takže není co dodat, 100 hodin za 14 dní no problem, taky zkušený hráč.

Nová sestava eEriness:

Česko MAjurek
Česko Dombi
Česko Wendel
Česko ersss
Česko St_