Přejít k hlavnímu obsahu

zOo nacházejí domov u diamondZ

3. 7. 2009 | 16:27 Counter Strike: Source
Německá organizace se jménem diamondZ e. V. se včerejším večerem stala jedním z hlavních hráčů na Counter-Strike: Source scéně. Její součástí se totiž stává severský celek zOo. Tým, který se mj. umístil v posledním Cadred’s TOP10 žebříčku na devátém místě.Obě strany si plácly poté, co byla hráčům proplacena offline akce The eXperience (TeX) v Dánsku a domácí Assembly Summer.„Dlouho jsme zvažovali naše možnosti a dospěli jsme k závěru, že toto je pro nás ta nejlepší volba. S novým zázemím se konečně můžeme soustředit hlavně na naši hru a velmi se těšíme do Dánska na TeX,“ říká kapitán týmu Ole-Christian Slaattene.Sestava diamondZ: Ollimatti "delonge" Vehkalahti Juho "zaikovski" Sunnari Ole-Christian "gem" Slaattene Sami "SAMITSKY" Kuivala Olli "kononen" Salmi
Výchozí obrázek

Německá organizace se jménem diamondZ e. V. se včerejším večerem stala jedním z hlavních hráčů na Counter-Strike: Source scéně. Její součástí se totiž stává severský celek zOo. Tým, který se mj. umístil v posledním Cadred’s TOP10 žebříčku na devátém místě.

Obě strany si plácly poté, co byla hráčům proplacena offline akce The eXperience (TeX) v Dánsku a domácí Assembly Summer.

„Dlouho jsme zvažovali naše možnosti a dospěli jsme k závěru, že toto je pro nás ta nejlepší volba. S novým zázemím se konečně můžeme soustředit hlavně na naši hru a velmi se těšíme do Dánska na TeX,“ říká kapitán týmu Ole-Christian Slaattene.

Sestava diamondZ:

Finsko Ollimatti "delonge" Vehkalahti
Finsko Juho "zaikovski" Sunnari
Norsko Ole-Christian "gem" Slaattene
Finsko Sami "SAMITSKY" Kuivala
Finsko Olli "kononen" Salmi