Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba.ladies v EMS končí

19. 12. 2009 | 12:11 Counter Strike 1.6
Holky hájící barvy eSuby v dívčí sérii ESL Major Series V končí. Rozhodla o tom remíza v posledním zápase proti ruským EYESPORTS.
Výchozí obrázek

Holky hájící barvy eSuby v dívčí sérii ESL Major Series V končí. Rozhodla o tom remíza v posledním zápase proti ruským EYESPORTS.

EMS
Foto: esl.eu

Celková bilance děvčat v základní skupině jsou dvě vítězství, dvě prohry a jedna remíza. Ve včerejším zápase eSuba potřebovala v přímém souboji o postup ze základních skupin zvítězit proti ruskému týmu EYESPORTS, což se nakonec bohužel nepovedlo a zápas skončil 15:15, přičemž tento výsledek posílal do další fáze právě Rusky.

Zápas na mapě de_nuke nezačal pro eSubu vůbec dobře. Holky se vůbec nemohly dostat do hry a jejich soupeřky stále navyšovaly náskok. Nakonec se však československým hráčkám podařilo pár bodů urvat, což se později ukázalo jako velmi důležité. První strana skončila vítězstvím ruského týmu 11-4.

Ta druhá začala pro eSubu mnohem lépe, když se holkám podařilo ukořistit hned šest bodů v řadě. Poté už opět začaly bodovat i jejich soupeřky a odstartovala velká přetahovaná o každý bod. EYESPORTS daly potřebné čtyři body a vedli tak 15-13. Ani děvčata z eSuby ale nehodily flinty do žita a po nervydrásajícím závěru srovnaly na 15-15.

Bohužel ani tento heroický závěr na postup nestačil a "esubytchky" nakonec skončily ve skupině C na nepostupovém čtvrtém místě za týmy Be-the-Best, EYESPORTS a we are...Rozhodně se však děvčata nemají za co stydět.