Přejít k hlavnímu obsahu

pma jdou k pod

19. 4. 2010 | 19:27 pma jdou k pod
Jeden z německých top klanů Pimp Mah AlpaKaH oznámil přechod do multiklanu pod. Spolu s tím došlo také k zredukování počtu hráčů v sestavě na 6. Hráči si tím slibují zlepšení své pozice na evropské scéně a také větší úspěšnost v turnajích.K této změně se vyjádřil clanleader Daniel 'DaKe' Keggenhoff:
Výchozí obrázek

Jeden z německých top klanů Pimp Mah AlpaKaH oznámil přechod do multiklanu pod. Spolu s tím došlo také k zredukování počtu hráčů v sestavě na 6. Hráči si tím slibují zlepšení své pozice na evropské scéně a také větší úspěšnost v turnajích.

K této změně se vyjádřil clanleader Daniel 'DaKe' Keggenhoff:

Rádi oznamujeme, že jsme konečně našli nějaký "domov", za který budeme moci hrát. Za poslední týdny jsme měli možnost podívat se z blízka na tento klan a promluvit si s lidmi, kteří za touto organizací stojí a máme z toho velmi dobrý pocit. Sám o sobě se tento multiklan pohybuje na scéně už hodně dlouho, což nám také zaručuje určitou jistotu. Kromě toho také s radostí vítáme našeho nového hráče, kterým není nikdo jiný než Xaim, který nám pomůže k dosažení našich cílů v následující EMS sezóně.

podlogo.jpg
Grafika: Logo týmu pod

Nový sestava pod virtual gaming vypadá následovně:

{#Německo} Daniel 'DaKe' Keggenhoff
{#Německo} Frank 'nookie' Baus
{#Německo} Tobias 'dastiiii' Schwarz

{#Německo} Raphael 'bennie' Nagora
{#Německo} Michael 'Xaim' Struppek

{#Německo} Tim 'karat' Wiethe