Přejít k hlavnímu obsahu

Patch, který si zaslouží turnaj

15. 6. 2010 | 15:21
Včera byl vydán patch, který přidává nového hrdinu a spoustu věcí mění.
Výchozí obrázek

Včera byl vydán patch, který přidává nového hrdinu a spoustu věcí mění.

Heroes of Newerth

Za zmíněnou stojí hlavně změny ohledně 3v3 mapy Darkwood Vale, jako je snížení HP budov na 75% původní hodnoty. Přidání outpustů. Změny týkající se 3v3 mapy by měli motivovat hráče pro hraní 3v3, které už nestojí vedle 5v5 jako doposud, ale získalo svou vlastní cestu. Díky jiným vlastnostem Darkwood Vale se 3v3 povýšilo na úroveň 5v5. Zorganizoval jsem tedy pro vás turnaj, který tuto tezi potvrdí.

Co se týče hry samotné, mezi zásadní změny patří "double activate" rys, který dvojím klikem na lahvičky, portal key a homecoming stone automaticky aktivuje item na vás, nebo vás nasměruje k domácímu jezírku. Další je extra-vize, kdy pod efektem itemů/skillů, která vás vyhodí do výšky vidíte mnohem dál (př. Stormspirit, Pebblsův Chunk). Nejvýraznější změny hrdinů jsou pak Accursedův štít přerušuje stun, Behemotova ulti je Superior Magic a Zephyrovy tornáda dávají pouhých 50%dmg creepům.

Sežeň si dva kámoše a připoj se do našeho 3v3 turnaje s nyní změněnou mapy. Takže 3v3 bude taky zábava! Těším se na vás.

Mimochodem, všechny proběhlé změny si můžete přečíst na oficiálním fóru.