Přejít k hlavnímu obsahu

lmbt končí u PinG, nahradí ho Kucher

15. 6. 2010 | 23:01 Counter Strike 1.6
Druhý nejlepší tým Ukrajiny s názvem PinG je donucen sáhnout ke změnám v sestavě poté, co se jeho řady rozhodl opustit Serg "lmbt" Bejanov.Bejanov, který byl v týmu od jeho zrození v lednu letošního roku, se rozhodl skončit z vlastní iniciativy necelých 48 hodin poté, co tým utrpěl porážku ve čtvrtfinále turnaje WES Masters #2 proti Frag eXecutors 16-7, přestože Ukrajinci vedli již 0-7.
Výchozí obrázek

Druhý nejlepší tým Ukrajiny s názvem PinG je donucen sáhnout ke změnám v sestavě poté, co se jeho řady rozhodl opustit Serg "lmbt" Bejanov.

Bejanov, který byl v týmu od jeho zrození v lednu letošního roku, se rozhodl skončit z vlastní iniciativy necelých 48 hodin poté, co tým utrpěl porážku ve čtvrtfinále turnaje WES Masters #2 proti Frag eXecutors 16-7, přestože Ukrajinci vedli již 0-7.

lmbt

Serg "lmbt" Bejanov v barvách PinG na Arbalet Cupu (foto:hltv.org)

Nahradí ho Emil "Kucher" Akhundov, který na sebe o víkendu upozornil dobrými výkony v mixu s názvem eXplosive na ukrajinském turnaji CGL. S touto změnou je tým donucen zvolit i nového kapitána, kterým se nyní stáva Kiril "ANGE1" Karasiow.

Sestava PinG:

{#Ukrajina} Kiril "ANGE1" Karasiow
{#Ukrajina} Juriy "strike" Tereshenko
{#Ukrajina} Alexey "xaoc" Kucherov
{#Ukrajina} Taras "craft1k" Voitenko
{#Ukrajina} Emil "Kucher" Akhundov

Jak se bude Kucherovi v novém působišti dařit, zjistíme již na přelomu června a července, kdy se PinG představí na pařížském ESWC.

Zdroj: hltv.org