Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo pojede na GameGune?

18. 6. 2010 | 11:37 Counter Strike 1.6
Organizátoři španělského turnaje GameGune zveřejnili rozšířený seznam týmů, které přislíbili účast v letošním roce.Již na dříve zveřejněném seznamu figurovala jména jako WeMade FOX, Frag eXecutors či Fair Frag. Nyní se přidávají další čtyři celky.Britský celek Dignitas si nechce nechat ujít pro svoji sekci již tradiční událost a posílá jí do boje necelý týden poté, co tým míchal sestavou. Snad se bude Britům dařit lépe než loni, kdy nepostoupili ani ze skupinové fáze, když nestačili na mousesports a polskou DELTU.
Výchozí obrázek

Organizátoři španělského turnaje GameGune zveřejnili rozšířený seznam týmů, které přislíbili účast v letošním roce.

Již na dříve zveřejněném seznamu figurovala jména jako WeMade FOX, Frag eXecutors či Fair Frag. Nyní se přidávají další čtyři celky.

Britský celek Dignitas si nechce nechat ujít pro svoji sekci již tradiční událost a posílá jí do boje necelý týden poté, co tým míchal sestavou. Snad se bude Britům dařit lépe než loni, kdy nepostoupili ani ze skupinové fáze, když nestačili na mousesports a polskou DELTU.

Zájem o účast projevili i francouzští D4 Gaming, kteří se na zahraniční akci neobjevili už poměrně dlouho. Překvapením pak zřejmě není účast sekce s nejslavnějším španělským tagem, x6tence. I ti nedávno míchali sestavou. Prozatím posledním týmem, který do Španělska pojede, jsou norští Expert Gaming, kteří tak zkompletují prozatimní dvanáctku týmů.

Předběžný seznam účastníku GameGune 2010:

{#Španělsko} B4G
{#Polsko} BenQ DELTAeSPORTS.COM
{#Korejská republika} WeMade FOX
{#Francie} Fair Frag
{#Polsko} Frag eXecutors
{#Francie} aAa
{#Belgie} Antwerp Aces
{#Španělsko} duellum e-Sports Club
{#Velká británie} Dignitas
{#Španělsko} x6tence e-sports Club
{#Norsko} Expert Gaming
{#Francie} D4 Gaming

GameGune Bilbao 2010 se hraje již tradičně v létě. Letos se bude konat o víkendu mezi 22. až 24. červencem. Týmy budou soutěžit o celkovou dotaci v ceně 22 500 eur.

Zdroj: hltv.org