Přejít k hlavnímu obsahu

hakkiJr mistrem Slovenské republiky

Včera se odehrálo Mistroství Slovenské republiky alias ESL Intel Master 2010. Kromě titulů CS, CoD a FIFA nechyběl ani TrackMania turnaj, kterého se zúčastnili 4 nejlepší hráči z kvalifikace hakkiJunior, SyseL, cajjak a Toni.TRACKMANIACI. V herně Storm Game Club se sešlo 6 TrackManiaků - zleva: canab, Sean, SyseL, hakkiJunior, Toni a cajjak. Zdroj: TrackMania.sk
Výchozí obrázek

Včera se odehrálo Mistroství Slovenské republiky alias ESL Intel Master 2010. Kromě titulů CS, CoD a FIFA nechyběl ani TrackMania turnaj, kterého se zúčastnili 4 nejlepší hráči z kvalifikace hakkiJunior, SyseL, cajjak a Toni.

TrackManiaciTRACKMANIACI. V herně Storm Game Club se sešlo 6 TrackManiaků - zleva: canab, Sean, SyseL, hakkiJunior, Toni a cajjak. Zdroj: TrackMania.sk

V kvalifikaci o možnost si zahrát na LAN finále ESL Intel Master 2010 v Bratislavě bojovalo celkem 13 hráčů z Česka i Slovenska. Mezi těmi, kteří se nedostali mezi nejlepší 4 patří například Sandro, keanu nebo Robi. Bez ztráty vítězství postoupili do finálové čtyřky Toni a hakkiJunior. K nim se přidali z Loser bracketu SyseL a za nemocného hadra byl nahrazen cajjak.

Top 4

Pro tuzemská LAN finále se v netradičním počtu 4 hráčů shromáždili účastníci okolo 17:30 v herně. Začlo se společně Cup modem do 100 bodů. Po něm následovaly semifinálové duely hakkiJunior vs. cajjak (první X čtvrtý) a SyseL vs. Toni (druhý X třetí). hakkiJunior rozdrtil méně známého cajjaka a v druhém zápase dominoval nad Syslem Toni.

Podium

O bronzovou medaili se utkali SyseL a cajjak. cajjak dokázal získat několik kol, ale na favorizovaného Sysla to nestačilo a v nabité konkurenci tak skončil cajjak na nepopulárním čtvrtém místě za třetím Syslem. Ve finále se tak proti sobě postavili hakkiJunior a Toni. Druhý jmenovaný neměl v prvních kolech vůbec štěstí a několikrát chyboval. Po zbytek zápasu se nedokázal vzpamatovat a hakkiJunior svojí jízdou blížící se dokonalosti získal titul mistra Slovenské republiky.

Konečné pořadí

1. místo - YYT|hakkiJunior 
2. místo - eSuba.Toni
3. místo - wX.SyseL