Přejít k hlavnímu obsahu

selby exkluzivně z Dreamhacku: Měli jsme smůlu

20. 6. 2010 | 23:41 Counter Strike 1.6
Je to necelý den, co se eSuba rozloučila s nadějí na účast v hlavním turnaji na letošním Dreamhacku Summer. My Vám nyní přinášíme exkluzivní rozhovor s Davidem "selby" Hlochem.S jakými očekáváními jste cestovali do Švédska?Chtěli jsme minimálně postoupit přes kvalifikaci do hlavní části turnaje, což se nám bohužel nepodařilo i přes jeho nadějný začátek.Ze začátku kvalifikace jste přitom hráli velmi dobře. Bylo to proto, že soupeři byli slabší, nebo vám vyhovoval jejich styl?
Výchozí obrázek

Je to necelý den, co se eSuba rozloučila s nadějí na účast v hlavním turnaji na letošním Dreamhacku Summer. My Vám nyní přinášíme exkluzivní rozhovor s Davidem "selby" Hlochem.

S jakými očekáváními jste cestovali do Švédska?

Chtěli jsme minimálně postoupit přes kvalifikaci do hlavní části turnaje, což se nám bohužel nepodařilo i přes jeho nadějný začátek.

Ze začátku kvalifikace jste přitom hráli velmi dobře. Bylo to proto, že soupeři byli slabší, nebo vám vyhovoval jejich styl?

Těžko říct, sami jsme si tuhle otázku kladli... Asi se spojilo obojí dohromady, nebyli možná tak dobří a my je zároveň k ničemu nepouštěli.

eSuba na Dreamhacku

V zápase o vše jste narazili na Gamingplace.se, na které jste nakonec těsně nestačili. Můžeš popsat zápas z tvého pohledu?

Tyhle pocity se asi nedají dost dobře popsat. Když jsme vypadli, říkal jsem si: "To jsme jeli den cesty, abychom vypadli kvuli dvěma bodům ?", ale zpětně vzato myslím. že na oko diváka to byl perfektní zápas. Podali jsme výkony jaké jsme podali. Určitě to mohlo být lepší, ale dopadlo to tak, jak to dopadlo a s tím už nic neuděláme. Vládlo štěstí i smůla, zkušenost i přesnost na obou stranách. Kluci z gamingplace.se to zkrátka zvládli lépe.

Chvílemi to vypadalo, jak kdyby vaši soupeři dostávali informace o vašich pozicích. Myslíš, že je možné, že jim mohl někdo radit?

To opravdu nevím, ale nevěřím tomu. Tipovali, to si myslím především. A vycházelo jim to. Hrozně rychle se stahovali a my toho pouze nedokázali využít. A když jsme naše útočení začali konečně dostávat do těch kolejí, do jakých jsme potřebovali, bylo už příliš pozdě.

Ve skupině pak váš přemožitel narazil například na fnatic. Mrzí tě porážka o to víc, když jste kvůli ní přišli o zápas s tímto soupeřem?

Samozřejmě. My už ve skupině mohli maximálně překvapit, což byl náš cíl tady na DreamHacku. A zkušenosti z takových zápasů jsou neocenitelné.

Turnaj pro vás tedy skončil. Co děláte teď? Chystáte se na cestu zpátky nebo sledujete probíhající turnaje a okoukáváte nějaké triky?

Co děláme teď :-D No, celý den jsme dnes strávili u pokru, chvíli jsme teď stáli za Polskou reprezentací a koukali jak hrají finále ENC protí Švédům. Parádní atmoška, škoda, že něčeho podobnýho se u nás ještě asi hodně dlouho nedočkáme. A tak nějak tady přežíváme, co jiného nám taky zbývá :-)

Díky za rozhovor, užijte si zbytek pobytu a šťastnou cestu domu. Chceš něco vzkázat fanouškům?

Taky děkuju. Určitě bych chtěl pozdravit svoji nejlepší přítelkyni :-* a naše fanoušky, kteří nám věřili do poslední chvíle - škoda, že to nemělo konec podobný tomu konci na mistroství světa v hokeji :o)