Přejít k hlavnímu obsahu

LAN Dětkovice: Novinky

21. 6. 2010 | 13:50 Counter Strike: Source
Co nového se událo od zveřejnění naší LAN párty v Dětkovicích? Především máme dobrou zprávu pro hráče Counter Strike Source a také pro hráče z větších dálek, například ze Slovenska...
Výchozí obrázek

Co nového se událo od zveřejnění naší LAN párty v Dětkovicích? Především máme dobrou zprávu pro hráče Counter Strike Source a také pro hráče z větších dálek, například ze Slovenska...

LAN Dětkovice 2010

Pro osvěžení paměti: LAN Dětkovice je BYOC párty na Moravě, přesněji v Dětkovicích u Prostějova(dobrá dostupnost z dálnice). Více informací naleznete v předchozím sdělení zde

Jak jsem nastínil v úvodu, vyslyšeli jsme hlas komunity. Jelikož největší ohlas sklidila novinka o nadcházející LAN párty právě u Counter Strike Source komunity, rozhodli jsme se, že vám vyjdeme vstříc a vyčleníme pro tuto hru větší počet míst, než bylo plánováno. Takže se můžete těšit na Counter Strike Source 5v5 turnaj. Ceny do turnaje s největší pravděpodobností poskytna firma SteelSeries!

Novým partnerem LAN Dětkovice se tedy stává firma, kterou netřeba představovat, SteelSeries vyrábí profesionální herní vybavení pro hráče, ale také pro náročné uživatele PC.

steelseries

Bydlíte daleko od Dětkovic? Máte ještě starý CRT monitor, nebo Váš počítač prostě už není na hraní na úrovni? Nebo se Vám prostě jenom nechce tahat počítač, ať už z jakéhokoliv důvodu, máme pro Vás dobrou zprávu. Spolu s partnerem akce PG Cyber Cafe Brno Velký Špalíček jsme připravili počítače k pronájmu. Počítačů je omezené množství, takže pokud máte zájem, pospěšte si, kdo dřív přijde, ten dřív mele - kdo dřív zaplatí má jistou rezervaci. Tuto možnost nabízíme pouze hráčům, kteří platí LANku dopředu. Platbou dopředu tedy získáte možnost rezervace hracího místa + počítače a parkovacího místa na soukromém parkovišti.

Konfigurace PC: (jedná se o celý komplet - PC+monitor+myš+klávesnice)

MB FUJITSU SIEMENS G31T-M2
CPU Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz
GPU nVidia GeForce 8600GS
MEMORY 2048 MB DDR2
HDD WD 500 GB

PGCC

Spolu s PGCC Velký Špalíček dále nabízíme PGCC koutek, kde si budete moci zahrát na konzolích všeho druhu. Budou připraveny PlayStation 3, Xbox, Nintendo Wii. Pokud už vás omrzí hraní na počítačích, můžete se utkat například v připravovaném Tekken 6 turnaji!

Doprovodných aktivit bude určitě více. Například pokud hrajete Poker Texas Holdem, mám pro vás dobrou zprávu, my také, takže se můžete těšit na večerní odreagování ve stylu Holdem! Na své si přijdou i sportovní nadšenci, můžete si zahrát ping pong a v případě dobrého počasí také fotbálek, nebo nohejbal.

LAN Dětkovice 2010 na Facebooku!
Pokud chcete dostávat čerstvé informace přímo pod nos, přidejte se k naší komunitě na faceboku! Přidat se můžete zde

facebook