Přejít k hlavnímu obsahu

Vietnam proniká do vašich domovů

19. 9. 2010 | 18:46
Nejnovější DLC ke hře Battlefield Bad Company 2 nás zavede opět do centra vietnamské války, která se odehrála v šedesátých letech minulého století. Co nám ale tento nejnovější počin ze studia DICE přinese?Čtyři nové mapy - Od rýžových polí, přes údolí Phu Bai až k zemi spálení napalmem, to vše nás čeká v nových čtyřech mapách, které přináší nejnovější vizuální a herní zkušenosti.
Výchozí obrázek
Nejnovější DLC ke hře Battlefield Bad Company 2 nás zavede opět do centra vietnamské války, která se odehrála v šedesátých letech minulého století. Co nám ale tento nejnovější počin ze studia DICE přinese?

Čtyři nové mapy - Od rýžových polí, přes údolí Phu Bai až k zemi spálení napalmem, to vše nás čeká v nových čtyřech mapách, které přináší nejnovější vizuální a herní zkušenosti.

Šest nových vozidel - Nejznámější ikony vietnamské války, helikoptéra Huey, ruský tank T54 nebo hlídková loď US PBR "Pibber" společně s dalším triem vozidel vás budou převážet po všech bojištích.

Patnáct charakteristických zbraní - Vrhněte se do boje s patnáctkou nových zbraní, kterým vévodí legendární granátomet M79 "Blooper" nebo zbraň NAVY SEAL kulomet XM22. Nářezový soundtrack z let šedesátých - Osm rádio kanálů přehrává devětačtyřicet různých songů.
Opravdový válečný dialog - Za pomoci autentických nahrávek přibližujeme válku tak, jak doopravdy byla. Nejnovější komunikace mezi Američany a vietnamským vojskem se zakládá na reálných hovorech.

Nové trofeje a achievmenty - Získetje deset nových trofejí / achievmentů a odemkněte si nové zbraně.
Na našich FB stránkách naleznete tři nejnovější screeny přímo ze hry a zároveň i odkaz na nový trailer! Neostýchejte se tedy a navštivte Battlefield CZ/SK, kde naleznete nejnovější informace o novém DLC pro jednu z nejvíce prodávaných her současnosti.