Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers taktéž s Call of Duty 2

Co se děje? Tuhle krátkou větu si dnes možná někteří z nás budou opakovat. S Call of Duty 2 sekcemi jakoby se protrhl pytel. Před malou chvílí jste se na našem webu mohli dočíst o angažování CoD2 sekce pod tuzemský celek eEriness. Nyní k podobnému názoru došel i nejstárší český klub, veterán NecroRaisers.
Výchozí obrázek

Co se děje? Tuhle krátkou větu si dnes možná někteří z nás budou opakovat. S Call of Duty 2 sekcemi jakoby se protrhl pytel. Před malou chvílí jste se na našem webu mohli dočíst o angažování CoD2 sekce pod tuzemský celek eEriness. Nyní k podobnému názoru došel i nejstárší český klub, veterán NecroRaisers.

V minulosti se druhý díl vynikající akční hry Call of Duty 2 ocital na místě naprosto nepodporavaném českou komunitou, defakto multiherními týmy. V současné době ovšem tato výborná hra zažívá menší comeback. Občanské sdružení otevírá bránu Call of Duty sekci pod taktovkou zkušeného Petra''sraifzzy''Rady. Pevně věří v jejich stabilitu a kvalitní reprezentaci.

 

Pojďme si představit jednotlivé hráče:


{#Česká Republika} Petr ''sraifzzy'' Rada - Praha, 19 let

Ahoj, jmenuji se Petr rada, je mi 19 let a jsem z Prahy. Možná mě znáte pod nickem sraifzzy. Musim z prva poděkovat Hawr1xovi , že jsme dostali šanci reprezentovat NR v už tak špatné situaci CoD2 scény. Můžete nás vidět na clanbasi kde počítáme umístění v top 5 (V tuhle chvíli 12.). Určitě až se objeví nějaká lanka (Počítáme Big Shock CoD2 #4), neváháme a jedem. Kolem března bude OpenCup, tak tam se také uvidíme. Let's go NR!

 

{#Česká Republika} Pavel ''dur1el'' Marek - Praha, 17 let

Ahoj Jmenuji se Pavel Marek, je mi 17 let a bydlím v Praze. Co nás přivedlo do NR?? Tak určitě dobré výsledky, parta a CoD2 nejspíš. CoD2 scéna celkem upadla, a proto jsem aspoň za ty cupy, lanky, clanbasi a NC rád.... jediné mínus je, že tu není tolik dobrých teamů, kteří by dokázali konkurovat. A jak to zlepšit? Vraťte se ke stálici !!

 

{#Česká Republika} Martin ''matrix'' Hromada - Vsetín, 17 let

Čus, jmenuji se Martin Hromada. Je mi 17 let. Jsem ze Vsetína. CoD2 hraju už pátým rokem pod nickem matrix. Na CoD2 scéně by mohlo být více turnajů a lanek o ceny. Děkuju, toť vše, sportu zdar a CoD2 zvlášť.

 

{#Česká Republika} Lukáš ''kalfien'' Kaulfus - Ustí nad Labem, 22 let

Čau jmenuju se Lukáš Kaulfus a je mi 22let. Kolem Céodéčka se pohybuju něco málo přes 6 let možná víc, možná míň. Doufám, že tímto krokem nabudíme alespoň pár týmu, aby se vrátili ke stálici na české scéně a zase začli střílet CoD2. Samosebou děkuju NR za šanci.

 

{#Česká Republika} Roman ''Toxic'' Doležal - Kroměříž (Zlechov), 18 let

Ahoj. Jmenuju se Roman Doležal je mi 18 let a jsem ze Zlechova.(20km od Kromeříže) Hraju pod nickem Toxic. Všechno už tady už bylo řečeno. Určitě děkujem za šanci hrát pod NR a věřim, že budem spokojení jak my, tak i NR samotné. Let's Roll!

 

"No, tak čím začít. Jako sekci nás hodně štvalo, že TOP týmy jako eSuba, nEophyte, NR, nepodporujou CoD2 scénu. Tak jsem se pokusil domluvit něco s NecroRaisers a vyšlo to. Byl sem v kontaku i s Nudlou z eSuby a ChocoTuxem z nEophytu, ale oni se na CoD2 scénu vykašlali. Ješte, že pár normalních lidí zustalo u NR. Tímto jim samozřejmě děkujem. Určitě nebude litovat ani jedna strana.": Řekl pro PlayZone leader sekce Petr ''sraifzzy'' Rada.