Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness podporují Call of Duty 2

Herní sdružení eEriness, o kterém jsme dlouhou dobu neslyšeli, znovu ukazuje světu, že ještě nenastal čas s ukončením podpory pro druhý díl ze serie Call of Duty.
Výchozí obrázek

Herní sdružení eEriness, o kterém jsme dlouhou dobu neslyšeli, znovu ukazuje světu, že ještě nenastal čas s ukončením podpory pro druhý díl ze serie Call of Duty.

Vedení celku bylo doslova atakováno žádostmi ze strany Call of Duty komunity a všechny žádosti dalo by se říci bezmyšlenkovitě odmítaly. Nyní ovšem přišla nabídka ze strany samotných majitelů klubu pro hráče pod vedením Česká republika Jaroslava "howk" Hocha, které určitě všichni dobře znáte. Kvalitní jednání a negigantické požadavky sekce, jak tomu v našich končínách býva, dopomohli k vzájemnému vyhovění z obou stran.

 

cod 2 lan

 

"V první řadě bych chtěl za celou sekci poděkovat vedení za poskytnutí šance reprezentovat celek, jako je eEriness. S klukama se známe velmi dlouho, ale zhruba před 2 měsíci nás doplnil Mr.Tvola, kterého znal pouze Howk a Reeza. Ale i tak výborně zapadl do týmu. Když jsme se dohodli, že bysme mohli začít hrát trochu více, tak jsme chtěli hájit barvy nějakého týmu a naskytla se nám možnost právě v eEriness, která se nedala odmítnout z mnoha důvodů. Stihli jsme se zatím podívat na Big Shock CoD 2 LAN, kde jsme vypadli v prvním kole play-off. Nyní se chceme soustředit na zlepšení hry, a to se hlavně váže na trénink. Určitě se budeme snažit zúčastnit se co nejvíce cupů a každé lanky, která se naskytne. Doufáme, že vedení nezklameme a budeme reprezentovat v nejlepšim světle.": Vyznělo z úst samotného hráče eEriness Marka "HOLYqin" Pillera

 

eEriness CoD2 line-up:
Česká republika Jaroslav "howk" Hoch
Česká republika Tomáš "ReeZa" Hoch
Česká republika Dominik "Domino" Reczai
Česká republika Jarda "Mr.Tvola" Kozák
Česká republika Marek "HOLYqin" Piller
Česká republika Petr "capi" Nenadál (back-up)

Štítky: EE s CoD2