Přejít k hlavnímu obsahu

Western Digital ďalším hlavným sponzorom MČR

Už len menej ako dva týždne nás delia od začiatku Mistrovství ČR v počítačových hrách, ktoré sa budú konať 22.4.-24.4.2011 v Kongres Hotelu Jezerka a preto si dnes predstavíme ďalšieho hlavného partnera MČR 2011.
Výchozí obrázek

Už len menej ako dva týždne nás delia od začiatku Mistrovství ČR v počítačových hrách, ktoré sa budú konať 22.4.-24.4.2011 v Kongres Hotelu Jezerka a preto si dnes predstavíme ďalšieho hlavného partnera MČR 2011.

Naposledy sme predstavovali e-shop s herným oblečením eSubaWear a dnes sa na radu dostáva popredná firma v oblasti diskových riešení - Western Digital! Western Digital venuje do turnajov na MČR 2011 10 kusov vysokorýchlostných diskov WESTERN DIGITAL VelociRaptor 300GB 16MB cache v celkovej hodnote presahujúcej 33 000 Kč. Na MČR si budete môcť tieto VelociRaptory aj ďalšie disky pozrieť naživo v stánku Western Digital, kde Vám určite ochotne poradia a ukážu výhody týchto diskov.

Množia sa nám dotazy ohľadom zverejnenia cien, nebojte sa už sa ten okamih blíži a čoskoro predstávime kompletný prehľad cien, predtým ale odtajníme ešte pár ďalších hlavných partnerov, máte sa určite načo tešiť.

O Western Digital Corporation

Western Digital Corporation, častěji zvána zkráceně Western Digital, založena roku 1970, prošla za dobu své existence několika zásadními proměnami. Z původního General Digital, zabývajícího se výrobou polovodičových součástek, se tak v průběhu let stal výrobce integrovaných obvodů a samozřejmě všemožných paměťových zařízení. A právě druhé jmenované je alfou omegou jejich renomé a nejspíše také důvodem, proč tuto společnost znáte i vy. Pevné disky Western Digital vynikají rychlostí, neslyšným chodem a samozřejmě, vysokou kvalitou provedení. Setkáváme se s nimi v desktopových počítačích, noteboocích, své uplatnění si našly v DVD rekordérech, platí za špičku v oboru serverových řešení a s neskrývanou agresivitou dobíjejí trh se síťovými prvky. Není divu, že se WD opaluje na výsluní slávy.

O Western Digital VelociRaptor

Nejrychlejší pevný disk SATA na zemi
Vylepšení pevného disku WD VelociRaptor s 10 000 ot./min. příští generace v podobě 6Gb/s rozhraní SATA a 32MB mezipaměti vám poskytnou 15 % zrychlení oproti oceňované předchozí generaci.

Mamutí kapacita
Disky SATA WD VelociRaptor jsou k dostání oproti předchozí generaci v dvojnásobné kapacitě až 600 GB.

Neoblomná spolehlivost
Disky jsou navrženy a vytvořeny v souladu s klíčovými firemními standardy, které zajišťují spolehlivost v náročných prostředích. Díky 1,4 milionu hodin MTBF je poskytována nejvyšší dostupná spolehlivost u vysokokapacitních disků SATA.

Provoz za nízkých teplot
Při nečinnosti spotřebuje méně energie a používá podobné aktivní napájení jako předchozí generace disků WD VelociRaptor, současně však nabízí dvojnásobnou kapacitu a vyšší výkon.

Montážní rám IcePack
2,5palcový disk WD VelociRaptor s možností zapojení k základní desce je uložen ve vysoce kvalitním montážním rámu se zabudovaným chladičem, který zachovává tento disk výjimečně chladným i ve vysoce výkonném stolním počítači.

Technologie RAFF
Optimalizace funkcí a výkonu při použití ve skříni s více disky, která není chráněna
před vibracemi.


Technologie zavádění rampy NoTouch
Zaznamenávací hlava se nikdy nedotýká disku médií, což zajišťuje podstatně nižší opotřebování zaznamenávací hlavy a médií, stejně jako lepší ochranu disku při přepravě.

Šetrnost vůči životnímu prostředí
Spolu se souladem s normou ROHS tato generace disků WD VelociRaptor neobsahuje
žádné příměsi halogenů.

5letá omezená záruka