Přejít k hlavnímu obsahu

MČR: A jak to vidí hráči?

17. 4. 2011 | 00:27 Counter Strike 1.6
Mistroství České republiky v počítačových hrách je především akce od hráčů pro hráče a i my jsme se tentokrát zaměřili na hráče, kteří nám svým názorem měli říct, koho vidí jako největšího favorita nadcházející akce.
Výchozí obrázek

Mistroství České republiky v počítačových hrách je především akce od hráčů pro hráče a i my jsme se tentokrát zaměřili na hráče, kteří nám svým názorem měli říct, koho vidí jako největšího favorita nadcházející akce.

Nejlepších šestnáct českých a slovenských týmů míří do Seče u Pardubic, aby bojovali o titul nejlepšího tuzemského týmu. Jako hlanvího favorita jsme my na portálu PLAYzone.cz určili eSubu, která svou stále nabírá na síle a na dominanci. Jak to ale vidí samotní hráči?

Například kapitán eXtatus, Petr "ptex" Tomášek má jasno, "Pro mě jsou mezi favoritama na nejlepší umístění samozřejmě eSuba, Fofos, které není nikdy radno podceňovat, protože se dokážou parádně vyhecovat a NecroRaisers, u kterých jsem zvědavej jak se vypořádaj s tlakem očekávání, který na sebe vytvořili posledními výkony." Mezi zbylé týmy zařadil nEophyte, Cracked Gamers a i vlastní tým i přesto, že už víc jak měsíc netrénovali a před pár dny změnili hráče.

Pavel "salva" Filip zastává podobný názor, "eSuba musí být první, cokoliv jiného bude pro ně zklamáním," prozradil a dodal, "NecroRaisers na bednu patří, díky změnám si jen polepšili a navíc teď hodně trénujou. Cracked Gamers zahráli dobře na Mezihernovém turnaji a přišel k nim LogeN, což je určitě posílení." Salva se pak také rozpovídal o ostatních týmech, "nEophyte si z naší scény vybrali asi ty nejlepší dostupné hráče, budou na LAN-u opravdu silní a skončit mimo prvních pět týmů by byla ostuda. Koho vsadit jako poslední favorizovaný tým? eEriness nebo eXtatus? Já volím eXtatus, protože budou jako tradičně hodně silní a selby je LAN hráč, takže by se mu mohlo dařit."

Jak to například vidí náš admin tým? Hlavní organizátor a mecenáš scény Michal "H1tachi" Nagy favorizuje eSubu, NecroRaisers, eXtatus, Cracked Gamers a "své" z Fofos Gaming. Jeho kolega, hlavní velitel CS 1.6 admin letky Jan "Janyy" Mrázek favorizuje taktéž eSubu, eXtatus, Cracked Gamers, Fofos SGC a nEophyte. Doufá ale také, že se zadaří i OX.enermax, kteří na LAN turnajích bývají vždy dost silní a je mu líto eEriness, kteří i přes silnou soupisku, moc netrénují.

Karel "fredi" Královec, člen pětky Virtual World Royal Flush, nám zase řekl, že se o titul popere pětka eSuba, NecroRaisers, nEophyte, Cracked Gamers a Virtual World Royal Flush. To Lukáš "winn" Wünsch částečně souhlasí a kromě tradiční eSuby zařadil mezi  pětici favoritů i eXtatus, Fofos SGC a Lokomotywa Brno. Čas si na nás udělalo i duo hráčů z eXtatus Jan "Superstar" Růžek a Petr "ppk" Šimák. Oba dva se shodli na čtyřech týmech, které budou bojovat o titul. Kromě eSuby favorizují ještě nEophyte, NecroRaisers a Cracked Gamers. Honza ale jako pátého favorita určil svůj tým, zatímco Petr favorizuje spíše Fofos SGC.

Odepsali nám i jiní hráči, například Peter "uno" Lipowski z OX.enermax favorizuje stejné týmy, co člen eXtatus, Jan "Superstar" Růžek. Mezi své oblíbence tedy zařadil eSubu, nEophyte, NecroRaisers, Cracked Gamers a eXtatus.

Co nám tedy podle všech informací vychází? Že musíme počítat s tím, že se o titul popere nejspíš tato šestice:

  • eSuba - jRi, gns, zigurat, oskar!, jckl
  • nEophyte - Trpaslik, zEro, Pepik, arsas, ice_w
  • eXtatus - ptex, Superstar, ppk, selby, Petr.D
  • Cracked Gamers - LogeN, LaN, berry, aOBEK!, un1
  • Fofos SGC - baf0, StaN, enorm, j0sse, benq1
  • NecroRaisers - gcko, tWEETY, duke_duke, warean, jEkYL

Jaký je váš tip a koho favorizujete vy?

Partneři Mistrovství ČR v počítačových hrách

nvidia logo

HAL3000 Logo

INTEL Logo

Toshiba Logo

GIGABYTE Logo

Electronic Arts Logo

Zdroj: MČR
Štítky: MČR 2011