Přejít k hlavnímu obsahu

Bigfoot Networks ďalším hlavným partnerom MČR

Mistrovství ČR v počítačových hrách sa bude konať už za týždeň v Kongres Hotelu Jezerka a preto sme predstavili ceny pre 1v1 hry a už čoskoro si predstavíme aj ceny pre tímové hry. Ešte predtým týmto oznamením stihneme predstaviť dvoch daľších hlavných partnerov, ktorí podporia MČR 2011.
Výchozí obrázek

Mistrovství ČR v počítačových hrách sa bude konať už za týždeň v Kongres Hotelu Jezerka a preto sme predstavili ceny pre 1v1 hry a už čoskoro si predstavíme aj ceny pre tímové hry. Ešte predtým týmto oznamením stihneme predstaviť dvoch daľších hlavných partnerov, ktorí podporia MČR 2011.

Dnešným dňom oficiálne predstavujeme ako ďalšieho hlavného partnera americkú spoločnosť Bigfoot Networks! Bigfoot venuje do turnajov na MČR 5 kusov profesionálnych sieťových kariet s označením Killer™ 2100. Viac o Bigfoot Network sa dočítate v nasledujúcom predstavení, kde sa dozviete aj zaujímavosti o podpore Bigfootu na Českej scéne.

Bigfoot Networks je americkou společností, která se věnuje produkci nejlepších síťových karet na světě. Na svědomí má uznávané síťové akcelerátory Killer 2100, které jsou k dostání i v obdobě přímo na základní desce.  

Naprostou novinkou z dílny Bigfoot Networks je Killer Wireless N, který přináší výhody kvalitního systému na zpracování dat i do bezdrátové podoby.

Bigfoot Networks spolupracují po celém světě s velikány herního průmyslu, kterými jsou SK Gaming, fnatic a v České republice je tato společnost zastoupena u občanského sdružení NecroRaisers.

Bigfoot Networks představili novinku ve světě bezdrátových technologií. Jedná se síťovou kartu Killer Wireless-N, která je až 5x rychlejší, než její současná konkurence.

Použité  technologie:

  • Advanced Stream Detect™ –  Automaticky označí a priorizuje online hraní, HD Video a audio vysoké kvality pro vyšší kvalitu přenosu a menší lagy jak ve hrách, tak při streamování videa.
  • Visual Bandwidth Control™ – Umožňuje uživateli sledovat distribuci síťového přenosu jednotlivými programy a nastavení výkonu každého jednoho z nich. Důsledkem je možnost stahování souborů, sledování videí a hraní zároveň bez toho, aniž by se jednotlivé procesy ovlivňovali.
  • PC Monitor™ – Systém pro monitorování a spravování bezdrátových připojení v PC. Umožňuje podrobné sledování datových přenosů a nabízí intuitivní uživatelské rozhraní.

Základem této síťové karty jsou technologie použité v síťové kartě Killer 2100, které zajišťují nízký ping. Druhou zásadní vychytávkou je zrychlení průtoku dat přes Killer Wireless-N, která zajistí rychlejší přenos dat.

Kromě kvalitních síťových akcelerátorů se věnuje Bigfoot Networks i rozvoji základních znalostí herního prostředí, teamů a sportovců prostřednictvím portálu Fragmore University na kterém se pravidelně setkáváme s novinkami ze světa profesionálního hraní. V České republice se pod vlajkou společnosti Bigfoot Networks již brzi dočkáme obdobné aktivity v podobě CyberSportu.

Většina informací, které jsou na Fragmore University k dispozici vychází ze zdrojů nejlepších teamů na světě a nejlepších borců, kteří se prohání po hřištích od Quake Live a StarCraft II po Counter Strike 1.6 a Bloodline Champions.