Přejít k hlavnímu obsahu

Logitech podporí Mistrovství ČR v počítačových hrách

Sľubili sme v predchádzajúcom predstavení Bigfootu ešte jedného hlavného partnera MČR 2011 a to aj dodržíme. Naši partnery doteraz pokryli takmer všetky oblasti hardwaru okrem jednej a pre hráčov asi najdôležitejšej a to progamingové periférie.
Výchozí obrázek

Sľubili sme v predchádzajúcom predstavení Bigfootu ešte jedného hlavného partnera MČR 2011 a to aj dodržíme. Naši partnery doteraz pokryli takmer všetky oblasti hardwaru okrem jednej a pre hráčov asi najdôležitejšej a to progamingové periférie.

Ceny do turnajov na MČR v podobe profesionálneho herného vybavenia venuje ďalší hlavný partner MČR 2011 - Logitech. Vďaka spoločnosti Logitech sa portfólio cien rozšíri o 20 kusov progamingových myší v celkovej hodnote 27 000 Kč, konkrétne ide o modely uvedené nižšie.

Logitech G700 Gaming mouse

Bezdrátová herní myš Logitech G700 Vám zaručí pohodlné hraní s perfektními výsledky. Obsahuje třináct programovatelných tlačítek, která mohou být navržena pro provádění jednoduché akce i složitých maker. Její tvarování přirozeně kopíruje tvar ruky a přináší nepoznaný komfort. Díky tomu jí můžete držet libovolně dlouho a stále se budete cítit svěží. Myš Logitech G700 se chlubí extrémně rychlým bezdrátovým přenosem, na který jste byli dříve zvyklí pouze u kabelových myší. Dodává se s jednoduše připojitelným nabíjecím kabelem, který jí nebrání v používání. Nemusíte se tak bát nečekaného vybití. Prostě připojíte kabel a dokončíte všechny boje a úkoly, jež máte v plánu.

Logitech G700 obsahuje paměť pro uložení pěti profilů pro jednotlivé hry, nebo hráče. Jednoduše si tak jednou uložíte optimální nastavení a následně budete pouze přepínat. Na těle myši naleznete výborně viditelné LED, které přehledně zobrazují zvolené DPI, stav baterie a zvolený profil. Pokud hledáte nekompromisní herní myš, neměla by Logitech G700 chybět na vašem stole.

Logitech G9x Laser Mouse

Logitech G9x Laser Mouse jen aprosto jedinečná herní myš, u níž lze nastavit snad opravdu cokoliv. Její součástí jsou dva rozdílné „gripy“, ze kterých si můžete vybrat, aby vám optimálně seděla v ruce. Saténová textura a plnější objem prvního gripu zaručuje dokonalý komfort, zatímco druhá varianta kompaktnějších rozměrů je určena uživatelům preferujícím nekompromisní kontrolu. Integrované LED diody nabízejí několik barevných variací, díky tomu si můžete myš stylizovat přesně k Vašemu PC. Výhodou je jistě i schopnost optimalizovat hmotnost přidáním až 28 gramů závaží.

Pro snímání pohybu byl využit laserový senzor poslední generace nabízející přepínání rozlišení v rozsahu 200-5000 dpi. Samozřejmě za chodu myši, v tzv. „on the fly“ režimu. Integrovaná paměť dovoluje ukládat makra přímo do myši, díky tomu můžete hrát na libovolném stroji a svoje nastavení máte stále u sebe. U stránkování máte na výběr mezi standardním režimem a volbou bez odporu. O optimální pohyb po podložce se starají polytetrafluoroetenové kluzné plochy. 

Logitech G500 Gaming mouse

Logitech G500 je herní myš se špičkovým laserovým senzorem nabízejícím maximální rozlišení 5700 dpi. Rozlišení lze nastavovat za provozu myši již od hodnoty 200 dpi. Standardem poslední doby je u myší společnosti Logitech dvojí režim stránkování s odporem nebo bez. O minimalizaci tření se starají polytetrafluoroetylenové kluzné plochy. Samozřejmě nechybí ani paměť pro různé makro funkce. Co se týče hmotnosti je uživateli dovoleno přidat k základní váze až 27 g. Tak aby měl optimální kontrolu.

 

 

 

Logitech MX518

Logitech MX518 je vynikající precizní myš s netradičním designem pro všechny herní nadšence. Výhodou je optický senzor s rozlišením až 1800 dpi, které je možné dále přepínat na hodnoty 400 dpi a 800 dpi. Rychlost snímání obrazu dosahuje až 5,8 megapixelu za sekundu a zvládá zrychlení až 15 G. Hráči také jistě ocení celkem 8 tlačítek, přičemž na některé je možné namapovat speciální funkce a zvýšit tak herní obratnost. Na levé straně myši jsou dvě tlačítka pro navigaci v prohlížeči - vpřed a dopředu. Myš zajišťuje přesný a plynulý pohyb s okamžitou reakci a je určena pro pravou ruku.