Přejít k hlavnímu obsahu

Představujeme: Intel liga, skupina A

20. 3. 2011 | 06:41 Counter Strike: Source
Každý týden budu představovat jednu ze skupin Intel a Playzone ligy, vždy na střídačku. Jelikož to beru od začátku, tak si pojďme společně představit skupinu A.
Výchozí obrázek

Každý týden budu představovat jednu ze skupin Intel a Playzone ligy, vždy na střídačku. Jelikož to beru od začátku, tak si pojďme společně představit skupinu A.

Pro připomenutí, ve skupině A, jako v každé jiné, jsou 4 týmy. Pojďme si je tedy představit.

myRevenge

Tento team, hrající pod zahraniční organizací myRevenge, figuruje na české scéně už pár měsíců. Během té doby však prošel několikrát velkými změnami. Základním kamenem týmu byl vždy Peter 'Smajlo' Sekera, ten však při poslední obměně odešel do konkurečních eEriness. Jako účastníci LAN finále minulé INTEL ligy byli losováni v prvním koši a tedy podle prvního pohledu velice dobrou skupinu, se kterou by si měli poradit. Věřím, že skupinu vyhrají a poperou se o ty nejvyšší úmístění v celé lize. Nejsilnějšími články týmu jsou dle mého 'fakEr' a 'LousT'.

Nynější sestava myRevenge:

{#Česká Republika} Oldřich 'MAjurek' Urban
{#Česká Republika} Daniel 'fakEr' Suk
{#Česká Republika} Marek 'annyyy' Ševčík
{#Česká Republika} Josef 'hPlS' Caizl
{#Slovenská Republika} Michal 'LousT' Uhliarik

MeA CulpA

S MeA CulpOu máte všichni jistě spojenou organizaci eXtatus, ve které tým hrál už od jejího začátku. Před měsícem je však vystrnadil jeden z nejsilnějších celků na české scéně, bývalá exZenie. Tým spolu hraje už opravdu dlouho. Jádro zůstavá stále podobné, ale během historie se měnila část sestavy několikrát. Poslední obměna týmu přišla začátkem tohoto roku, kdy přišli Ondřej 'Erien' Procházka a Michal 'dosty' Dostál. Velká škoda teamu je, že někteří hráči už na hru nemá tolik času, jinak by výkony týmu byly zcela jistě úplně jinde. MeA CulpA je, věřím že nejen pro mě, velice sympatický tým. Přál bych jim po takové době co spolu hrají už nějaký pořádný výsledek. Postup ze skupiny by dle mého měli zvládnout. Střeleckým esem týmu je zcela jistě Jiří 'Hata' Hanuš, který svým awp skillem dokáže potrápit nejednoho hráče.

Nynější sestava MeA CulpY:

{#Česká Republika} Pavel 'Paulie' Julínek
{#Česká Republika} Petr 'Rakovina Rohu' Vašák
{#Česká Republika} Jiří 'Hata' Hanuš
{#Česká Republika} Daniel 'SkiP' Dubský
{#Česká Republika} Ondřej 'Erien' Procházka
{#Česká Republika} Michal 'dosty' Dostál

Why me

Why me na české scéně vystupuje pomerně nenápadně. Nikdo o nich moc neví, dokonce i já jsem o nich některé informace musel shánět. Tým společně existuje zhruba tři měsíce. Během té doby působí stále ve stejné pětici, jen si kvůli problémům s internetem sehnali velmi skvělého šestého hráče, oldschoolera Eduarda 'f4-k1' Vymazala. I přes to, že jsou velice nenápadní, dokáží toho uhrát dost a potrápit mnohé lepší týmy. Pokud tým spolu vydrží, je určitým slibem do budoucna jako příklad, že se dají parádně sladit mladí i starší hráči. Do Intel ligy se dostali přes kvalifikaci, ale i tak by se mohli poprat o druhé postupové místo ve skupině, ale nebudou to mít jednoduché. Co se týká skillu, team dost spoléhá na aim zkušeného střelce, jako člena armády v reálném životě, Stanislava 'Starkl' Berana.

Nynější sestava Why me:

{#Česká Republika} Martin 'Gyrosek' Příhoda
{#Česká Republika} Stanislav 'Starkl' Beran
{#Česká Republika} Martin 'SharkiZz' Vávra
{#Česká Republika} Pavel 'rYt' Melichar
{#Česká Republika} Aleš 'killes' Boubín
{#Česká Republika} Eduard 'f4-k1' Vymazal

Fortune Gaming

Hráči spolu hrají už dlouho. Hlavně tedy jeho jádro. Nedávno však prošel tým menšími změnami na pozici pátého hráče, když odešel dle mého nejlepší aimer jaký v týmu byl, David 'Mamlik' Gmitro, kvůli přesunu do neaktivity. Díru po něm skvěle zaplnil Marek 'Xeox' Novák. Fortune jsou zřejmými outsidery skupiny. Budou rádi za každý uhraný zápas, dokonce i bod. Ale i takové zkušenosti se jim do budoucna můžou hodit. Také právě proto se udrželi v 1. sezóně Intel ligy, byli tedy losováni ze třetího koše. Výraznou osobnost tým nemá, jejich přednost je hra jako celek, protože už společně mají něco za sebou.

Nynější sestava Fortune Gaming:

{#Česká Republika} Matouš 'Xnp' Hybš
{#Česká Republika} Michal 'Gobie' Brašna
{#Česká Republika} David 'kesidyyy' Opletal
{#Česká Republika} Marek 'Xeox' Novák
{#Česká Republika} Martin 'dex' Jelínek

A co vy? Který z týmů je Váš oblíbený? Hlasovat můžete níže.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.