Přejít k hlavnímu obsahu

floreNz vyhozen z dateam

17. 5. 2011 | 15:54 Counter Strike 1.6
Velmi známý švédský hráč Christian "floreNz" Shahan byl propuštěn ze sestavy dateam, kde podle posledních informacích došlo k menší roztržce.Christian, jeden ze zakladatelů a původních dateam, nejspíše neunesl špatné umstění na Xperia LAN a následnou změnu v podobě příchodu Mattiase "Snajdan" Andersena.K jeho odchodu se vyjádřil částečně i Danniel "dalito" Morales, jenž uvedl, že "Nechceme se k tomu jakkoliv vyjadřovat, změna to byla nezbytná a nevyhnutelná, vyjádřední k celé situaci ovšem necháme na Christianovi."
Výchozí obrázek

Velmi známý švédský hráč Christian "floreNz" Shahan byl propuštěn ze sestavy dateam, kde podle posledních informacích došlo k menší roztržce.

Christian, jeden ze zakladatelů a původních dateam, nejspíše neunesl špatné umstění na Xperia LAN a následnou změnu v podobě příchodu Mattiase "Snajdan" Andersena.

K jeho odchodu se vyjádřil částečně i Danniel "dalito" Morales, jenž uvedl, že "Nechceme se k tomu jakkoliv vyjadřovat, změna to byla nezbytná a nevyhnutelná, vyjádřední k celé situaci ovšem necháme na Christianovi."

Připomeňme si, že na Xperia LAN Play  se dateam neprobojovali přes druhou skupinovou fázi. Pro novou herní dobu se k týmu dle posledních informací vrátí jedna  z legend švédské scény. Hlavní cíl tohoto týmu je jasný, vyhrát World Cyber Games 2011 kvalifikaci

Sestava dateam

{#Švédsko} Daniel "dalito" Morales
{#Švédsko} Mattias "SnajdaN" Anderson
{#Švédsko} Emil "striker" Westerberg
{#Švédsko} Daniel "rape" Borszönyi

Zdroj: HLTV
Štítky: florenz