Přejít k hlavnímu obsahu

allen zpět k SK Gaming?

24. 5. 2011 | 13:41 Counter Strike 1.6
Německá organizace SK Gaming dnes oznámila, že Jimmy "allen" Allen se vrací do základní sestavy jejich CS 1.6 týmu.Aktualizace - Manažer SK Gaming Anton "budak" Budak informoval fragbite.sk o Jimmyho přestupu. Ten se nejspíš k týmu nevrací na stálo.Podle posledních informací budak sdělil, že allen se k týmu připojí jen jako záskok na dříve zmiňovanou WCG kvalifikaci. O dalším dění u SK vás budeme informovat.
Výchozí obrázek

Německá organizace SK Gaming dnes oznámila, že Jimmy "allen" Allen se vrací do základní sestavy jejich CS 1.6 týmu.

Aktualizace - Manažer SK Gaming Anton "budak" Budak informoval fragbite.sk o Jimmyho přestupu. Ten se nejspíš k týmu nevrací na stálo.

Podle posledních informací budak sdělil, že allen se k týmu připojí jen jako záskok na dříve zmiňovanou WCG kvalifikaci. O dalším dění u SK vás budeme informovat.

Budou to dva měsíce, co allen odešel ze švédského týmu na dobu neurčitou.Svůj odchod odůvodnil problémem s jeho zdravotním stavem. Dnes už je ale zase zpátky, svírajíce svou myšku a připraven zatopit předním týmům po celém světě.


allen se vrací, na jak dlouho?

K odchodu Dennise "dennis" Edmana a příchodu staronového Jimmyho, se vyjádřil manažer SK Gaming, Tim "merusame" Ellersiek, "Po pár měsících hraní s dennisem v základní pětce, se tým rozhodl, že v této sestavě nebude nadále pokračovat. Toto rozhodnutí bylo pro tým opravdu těžké, neboť dennis byl opravdovým přínosem pro tým a předváděl skvělé výkony na všech akcích, kde reprezentoval naše barvy.

Navrátivší allen, se s týmem SK Gaming zúčastní švédské WCG kvalifikace ve Stockholmu. NA konec bych chtěl ještě jednou poděkovat dennisovi za reprezentaci našeho týmu.“

Současná sestava SK Gaming

{#Švédsko} Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
{#Švédsko} Jimmy "allen" Allen
{#Švédsko} Johan "face" Klasson
{#Švédsko} Patrik "f0rest" Lindberg
{#Švédsko} Robert "RobbaN" Dahlström

V nové sestavě tým můžeme vidět už na nadcházejícím turnaji Inferno Online Stockholm, který se koná 28. května.

Zdroj: SK
Štítky: SK Gaming