Přejít k hlavnímu obsahu

MH: Turnaj zrušen

24. 5. 2011 | 21:48 Counter Strike: Source
25.5. 19:27 Pro nedostatek zájmu je turnaj zrušen.Po dvouměsíční pauze tu máme opět váš oblíbený Mezihernový turnaj ve hře Counter-Strike: Source, který přichází s mnoha atraktivními změnami.
Výchozí obrázek

Mezihernový CS:Source Turnaj

25.5. 19:27 Pro nedostatek zájmu je turnaj zrušen.

Po dvouměsíční pauze tu máme opět váš oblíbený Mezihernový turnaj ve hře Counter-Strike: Source, který přichází s mnoha atraktivními změnami.

Novinky

První velkou novinkou je rozdělení prizemoney. Rozhodli jsme se ubrat z prvního místa 10 % výhry a naopak tuto částku přidat pro vítěze doprovodného turnaje. Tímto bychom chtěli namotivovat i slabší týmy, aby se zúčastnili MH a mohli mimo volných hodin do dané herny vyhrát také finanční částku, která při větším naplnění je vcelku zajímavá.

Další novinkou je zařazení seriálu Mezihernových turnajů do systému MČR Klasifikace, ze které za rok poznáme 8 týmů, které postoupí na MČR 2012.

Registrace

Registrace startují v neděli 15.5.2011 ve 20:00, pro registraci je otevřeno více než 20 partnerských heren v České republice a na slovensku, takže určitě nebude problém si najít hernu v ideální vzdálenosti od vašeho domova.

 DALŠÍ INFORMACE A REGISTRACE 

Partnerské herny