Přejít k hlavnímu obsahu

SteelSeries KoTH #9: Král je mrtev, ať žije král!

28. 5. 2011 | 01:59 Counter Strike 1.6
Vyvěsme praporce a nechme hrát fanfáry. Starý král padl a nový dosedl na trůn. Netruchleme však pro padlého, vždyť on svou šanci na uchvácení trůnu znovu dostane. Prozatím však vzdejme hold novému vládci SteelSeries kopce, týmu nEophyte.                                     
Výchozí obrázek

Vyvěsme praporce a nechme hrát fanfáry. Starý král padl a nový dosedl na trůn. Netruchleme však pro padlého, vždyť on svou šanci na uchvácení trůnu znovu dostane. Prozatím však vzdejme hold novému vládci SteelSeries kopce, týmu nEophyte.

                                     

Celých 64 dní vlála na pomyslném vrcholu československé scény zástava týmu eSuba.Intel. Po čtveřici úspěšně odvrácených útoků však byla konečně sesazena. Vůbec poprvé se až ke kopci probojovali zástupci týmu nEophyte a v napínavém souboji trůn uchvátili. Nutno podotknout, že do tohoto střetu zasáhla vyšší moc, když byl tolikrát úspešnému obránci, z rozhodnutí pořadatelů klání, udělen hendikep. Útočníkům by nově byl trůn přiřčen po výhře na jediné mapě. I přes tuto nespornou výhodu usurpátora, se vedení ujali obhájci titulu. Úsměv z tváří jim však nutně musel brzy zmizet. Další mapa a tím pádem i vítězství totiž připadlo nEophyte. A ti tak poprvé usedli na SteelSeries trůn.

Než se pustíme do oslav vítěze, bylo by myslím vhodné si in memoriam zavzpomínat na úspěchy doposud největšího vladaře, jenž na nás tak dlouho z kopce shlížel.

Poprvé se tým eSuby ukázal až ve druhém SteelSeries KoTH turnaji, kde se poměrně snadno probojoval až do finále. V napínavém souboji dokázal porazit Fofos gaming a dostal tak možnost vyzvat tehdejšího krále, tým eXtatus. To byl však teprve začátek historie soubojů eSuby s eXtatusem. Hned v dalším kole totiž dostali hráči z eSuby šanci na reparát, když si ve finále základní části dokázali poradit se svými dnešními přemožiteli z nEophyte. I tentokrát však snahy o uchvácení trůnu selhaly.
Jedno staré přísloví říká: ,,Do třetice všeho dobrého." Tohle lidové rčení našlo ve čtvrtém SteelSeries KoTH turnaji uplatnění. Po porážce Necroraisers ve finále základní části konfrontovala eSuba potřetí tým eXtatusu, tentokrát úspěšně. Tímto vítězstvím začala dlouhá vláda eSuby.

Posléze, v průběhu dvou měsíců, následovaly čtyři útoky slávy a pokladů chtivých dobyvatelů. Kromě možnosti dívat se na ostatní shora s sebou totiž pozice krále kopce nese také rentu v hodnotě 160€ za každého odraženého útočníka. Třikrát se o dobytí kopce snažili chráněnci slavných Necroraisers, vždy však neúspěšně. Ve čtvrtém souboji pak musela eSuba.Intel čelit útoku eXtatusu, nově nesoucímu jméno eSuba.LG, obránce však byl opět úspěšnější. Posledními vyzivateli eSuby byli hráči nEophyte. A jak to bylo dál už jsme si vlastně řekli.

Takže ještě naposledy: Král je mrtev, ať žije král! Alespoň tedy dokud nepřijde někdo další. Třeba přávě vy?

Zdroj: PLAYzone
Štítky: SteelSeries KoTH