Přejít k hlavnímu obsahu

Známe pavouka švédské WCG kvalifikace.

25. 5. 2011 | 17:08 Counter Strike 1.6
Dnes byl rozlosován pavouk pro švédskou WCG kvalifikaci. Turnaj se odehraje tuto sobotu v Inferno Online ve Stockholmu, hlavním městě Švédska.Do tohoto turnaje se dostalo 8 předních, švédských týmů. Týmy se utkají v single-elimination pavouku, systémem BO3. Dva nejlepší týmy se utkají ve finále kvalifikace, která se bude konat ku příležitosti DreamHacku Summer.Švédsko má na WCG dva sloty, což znamená, že oba účastníci se můžou těšit na vyvrcholení turnaje v Koreji, nicméně jen vítěz bude mít účast proplacenou.
Výchozí obrázek

Dnes byl rozlosován pavouk pro švédskou WCG kvalifikaci. Turnaj se odehraje tuto sobotu v Inferno Online ve Stockholmu, hlavním městě Švédska.

Do tohoto turnaje se dostalo 8 předních, švédských týmů. Týmy se utkají v single-elimination pavouku, systémem BO3. Dva nejlepší týmy se utkají ve finále kvalifikace, která se bude konat ku příležitosti DreamHacku Summer.

Švédsko má na WCG dva sloty, což znamená, že oba účastníci se můžou těšit na vyvrcholení turnaje v Koreji, nicméně jen vítěz bude mít účast proplacenou.

Skupiny pro švédskou WCG kvalifikaci i s časy zápasů vypadají následovně:

10:00 {#Švédsko} SK Gaming vs. {#Švédsko} Gamingplace
13:30 {#Švédsko} dateam      vs. {#Švédsko} dödsmixen
10:00 {#Švédsko} fnatic        vs. {#Švédsko} WRTT
13:30 {#Švédsko} Lions         vs. {#Švédsko} Q_Q

A komu fandíte vy? Vyhrajou favorizované týmy, nebo "outsideři"? Jak se předvedou SK s allenem v sestavě? O dalším průběhu kvalifikace vás budeme informovat.

Zdroj: HLTV