Přejít k hlavnímu obsahu

Odie si zahraje ESL League Cup

28. 5. 2011 | 22:11 Counter Strike 1.6
Max "Odie" Knappe si zahraje ESL League Cup za Mousesports místo dánské hvězdy Finn "karrigan" Andersen. který se musí sousředit na důležitou písemnou zkoušku.Německá jednička Mousesports oznámila v únoru, že se do týmu připojil na pozici šestého hráče Max "Odie" Knappe, který přestoupil z konkurenčních n!faculty. Max si za Mousesports od té doby moc nezahrál, ale nyní dostal příležitost se ukázat a to hned ve finálovém zápase ESL League Cup, kde nastoupí proti ESC Gaming.
Výchozí obrázek

Max "Odie" Knappe si zahraje ESL League Cup za Mousesports místo dánské hvězdy Finn "karrigan" Andersen. který se musí sousředit na důležitou písemnou zkoušku.

Německá jednička Mousesports oznámila v únoru, že se do týmu připojil na pozici šestého hráče Max "Odie" Knappe, který přestoupil z konkurenčních n!faculty. Max si za Mousesports od té doby moc nezahrál, ale nyní dostal příležitost se ukázat a to hned ve finálovém zápase ESL League Cup, kde nastoupí proti ESC Gaming.

Finn "karrigan" Andersen má v sobotu na své univerzitě důležitou písemnou zkoušku, kterou nemůže odložit, ale v pozdních večerních hodinách by měl přiletět do Kolína nad Rýnem a hned další den by jsme ho měli vidět v základní sestavě opět v dalším zápase proti ESC Gaming.

Po tomhle zápase se rozohodne o tom, který tým se stane celkovým vítězem ESL League Cup a odveze si domů krásných €10,000 i s trofejí a titulem.

Sestava Mousesports

{#Německo} Manuel "Tixo" Makohl
{#Německo} Roman "roman" Ausserdorfer
{#Německo} Thanh Vinh "ninja" Bui
{#Německo} Manuel "approx" Zeitz
{#Německo} Max "ODIE" Knappe

Zdroj: HLTV
Štítky: mousesports