Přejít k hlavnímu obsahu

Pronax a spol opouští RG-Esports

3. 6. 2011 | 14:48 Counter Strike 1.6
Markus "pronax" Wallsten prozradil HLTV.org, že jeho tým odchází z RG-Esports.Docela překvapivé rozhodnutí po necelých dvou měsících, protože po odchodu z Alchemists Unleashed celý tým dokázal RG-Esports opět dostat na vrchol.Sestava okolo Pronax si dokázala vybojovat pod tagem RG-Esports slušné 3. - 4. místo na Xperia PLAY o které se nakonec dělili s dánskou jedničkou mTw.
Výchozí obrázek

Markus "pronax" Wallsten prozradil HLTV.org, že jeho tým odchází z RG-Esports.

Docela překvapivé rozhodnutí po necelých dvou měsících, protože po odchodu z Alchemists Unleashed celý tým dokázal RG-Esports opět dostat na vrchol.

Sestava okolo Pronax si dokázala vybojovat pod tagem RG-Esports slušné 3. - 4. místo na Xperia PLAY o které se nakonec dělili s dánskou jedničkou mTw.

Skandinávský tým momentálně bojuje v osmé sezóně Intel Challenge Super Cup, kde se dostal až do druhé skupinové fáze, protože v té první skončil na vrcholu celé tabulky před Poláky z Frag eXecutors.

RG-Esports na Copenhagen Games 2011

Pronax nijak nechtěl komentovat, co je vedlo k tomu, aby opustili RG-Esports, ale sdělil, že jeho tým bude mít brzy nové zázemí.

Ex-sestava RG-Esports

{#Švédsko} Andreas "moddii" Fridh
{#Švédsko} André "BARBARR" Möller
{#Švédsko} Markus "pronax" Wallsten
{#Norsko} Karl William "kalle" Haraldsen
{#Norsko} Tommy "tacky" Mosgaard

Zdroj: HLTV
Štítky: RG-Esports