Přejít k hlavnímu obsahu

CES 2012 - GIGABYTE odhalil novou generaci základních desek Digital Power Engine

12. 1. 2012 | 22:43 Všechny hry
Las Vegas, USA, 10. ledna 2012 - GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., přední výrobce základních desek a grafických karet uvedl na Consumer Electronics Show (CES) v Las Vegas, množství nových a zajímavých technologií základních desek, které budou klíčové pro design základních desek v příštích letech. Zástupci medií a zákazníci mají možnost schlédnout nové technologie GIGABYTE při příležitosti prezentace v hotelu Venetian v Las Vegas od 10. do 13. ledna. 3D Power: Ovládání frekvence, napětí a fáze
Výchozí obrázek

Las Vegas, USA, 10. ledna 2012 - GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., přední výrobce základních desek a grafických karet uvedl na Consumer Electronics Show (CES) v Las Vegas, množství nových a zajímavých technologií základních desek, které budou klíčové pro design základních desek v příštích letech. Zástupci medií a zákazníci mají možnost schlédnout nové technologie GIGABYTE při příležitosti prezentace v hotelu Venetian v Las Vegas od 10. do 13. ledna.

3D Power: Ovládání frekvence, napětí a fáze

GIGABYTE ukazuje nadcházející 7. sérii základních desek včetně nejaktuálnější technologie přenosu výkonu CPU s jedinečným digitálním zdrojem napájení od GIGABYTE, nazvaným 3D Power. Digitální ovládání všech hlavních oblastí napájení na desce. Tento nový design digitálního PWM umožňuje uživatelům manipulovat a sledovat výkon dodávaný do Intel ® Core™ 2. generace a procesorů další generace do patice LGA 1155.

"Jsme velmi nadšeni z nových technologií, které se objeví na základních deskách 7. série a jsme si jisti, že je naši zákazníci, společně s vylepšením výkonu a prvků na budoucí platformě Intel ocení, "komentoval Henry Kao, Viceprezident GIGABYTE Motherboard Business Unit. "Vývoj a odlaďování produktů u nových prvků probíhá hladce a očekáváme, že ke dni vydání budeme mít dostupné kompletní portfólio.

GIGABYTE 3D BIOS (Dual UEFI)

Návštěvníci CES 2012 budou moci vidět druhou generaci revolučního 3D BIOSu od GIGABYTE založeného na technologii GIGABYTE UEFI DualBIOS™. 3D BIOS nabízí dva různé modely interakce s prostředím BIOS, 3D režim a rozšířený režim, díky nímž je grafické rozhraní BIOSu více intuitivní.

G1.Sniper 3 přichází s Dual LAN

Série herních základních desek G1.Killer pokračuje ve vývoji dvěma novými modely GIGABYTE série 7, jejichž vydání je naplánováno později v tomto roce. Základní deska G1.Sniper 3 a Creative gaming audiem společně s duálních sítí LAN Intel® Gigabit a Killer™ Game Networking. Návštěvníci v Las Vegas budou také první, kdo uvidí G1.Sniper M3, herní základní desku obsahující DNA G1.Killer v kompaktním formátu mATX.

Herní základní desky GIGABYTE G1.Sniper 3 (ATX) a G1.Sniper M3 (Micro ATX)

 

Osobní Cloud snadno: Karta Bluetooth 4.0/Wi-Fi PCIe

Vybrané základní desky GIGABYTE přicházejí s exkluzivní rozšiřující kartou PCIe, která nabízí podporu pro nejnovější standardy Bluetooth 4.0 (Smart Ready) a připojení Wi-Fi. S rostoucí dostupností free software, jako je Splashtop a VLC Remote je GIGABYTE přesvědčen, že nyní přichází čas na objevování a užívání domácího cloudu: osobního cloudu v bezpečném prostředí domácí sítě, kde může být výkonnost a funkčnost stolního počítače využita a řízená přenosnými zařízeními v cloudu. S ohledem na tuto skutečnost firma GIGABYTE představila svou utilitu CloudStation, která bude pomáhat budoucím aplikacím GIGABYTE Apps v komunikaci, sdílení zdrojů a ovládání systémů stolních počítačů.

Podpora Onboard mSATA

Většina ATX základních desek série GIGABYTE 7 bude mít konektor onboard mSATA, který spolu s technologií EZ GIGABYTE Smart Response umožní uživatelům jednoduše a hospodárně využívat lepší odezvu jejich počítačů. mSATA SSD disky se staly populárními díky rychlému růstu tablet PC a poskytují levnější řešení pro inteligentní caching, protože jsou k dispozici v kapacitách menších než tradiční SSD.

Rešení pro Small Business

GIGABYTE zaměřuje svoji pozornost na Small Business segment. Základní deska B75M-D3H, která představuje novou řadu produktů, které monitorují  a řídí stav počítače, nainstalovaný software, zálohování dat, úsporu energie a konektivitu. To umožňuje systémovým integrátorům zvýšit hodnotu svých produktů tím, že nabízejí tyto služby pro Small Business segment. Klíčovými vlastnostmi a prodejním potenciálem těchto modelů budou ovladatelnost, dostupnost a kvalita designu GIGABYTE Ultra Durable.

O společnosti GIGABYTE „Upgrade Your Life“

Společnost GIGABYTE se sídlem v Taipei, Taiwan, je známá jako globální vedoucí značka na trhu IT se zaměstnanci a obchodními kanály téměř ve všech zemích světa. Spol. GIGABYTE byla založena v roce 1986 jako výzkumný a vývojový tým a od té doby se prosadila jako největší výrobce základních desek. Kromě základních desek a grafických karet rozšířila spol. GIGABYTE své portfolio i na notebooky, stolní PC, digitální zařízení pro domácí použití, síťové servery, komunikační a mobilní zařízení, tak aby mohla lépe obsloužit každou součást lidského života ať už v práci nebo soukromí. Každý den si GIGABYTE klade za cíl "Upgrade Your Life" pomocí nejinovativnějších designů a bezkonkurenční kvality služeb.

Společnost GIGABYTE slaví v roce 2011 25. výročí svého vzniku, přičemž čtvrt století vystupuje s maximálním nadšením a profesionalitou jako garant kvality, dokonalosti a pozornosti pro naše zákazníky. S radostí budeme s větrem v plachtách nadále určovat směr budoucnosti.

Více informací naleznete na adrese www.gigabyte.com.

Štítky: GIGABYTE