Přejít k hlavnímu obsahu

Představujeme soutěž GIGABYTE Classic Challenge II

6. 9. 2012 | 10:47 Všechny hry
Tchaj-pej, Tchaj-wan, 31. srpna 2012 – společnost GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., přední výrobce základních desek a grafických karet dnes oznámil soutěž GIGABYTE Classic Challenge II, nejnovější přetaktovávací souboj GIGABYTE hostovaný na HWBOT.org.
Výchozí obrázek

Tchaj-pej, Tchaj-wan, 31. srpna 2012 – společnost GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., přední výrobce základních desek a grafických karet dnes oznámil soutěž GIGABYTE Classic Challenge II, nejnovější přetaktovávací souboj GIGABYTE hostovaný na HWBOT.org.

Soutěž GIGABYTE Classic Challenge II, která probíhá od 1. do 30. září 2012, má dvě kola s klasickými benchmarky 3DMark01 a SuperPI 32M. Přetaktovávač s největším skóre v každém kole vyhraje nedávno uvedený model GIGABYTE Z77X-UP7 a druhý nejlepší soutěžící získá model GIGABYTE Z77X-UP5 TH. Ve hře je ještě jedna deska Z77X-UP7, kterou bude odměněn jeden vylosovaný soutěžící – každý tak má šanci vyhrát. Je povoleno více podání, všichni budou mít ve slosování nárok na výhru.

GIGABYTE Classic Challenge II
1. kolo: 3DMark01 – výzva nízkých taktů

V tomto kole budou muset soutěžící využít všechnu svou vynalézavost při ladění, aby mohli dosáhnout vrcholu. Při použití jakékoliv základní desky GIGABYTE s čipovou sadou Z77 musí soutěžící omezit frekvenci procesoru na 5 GHz a zároveň omezit skóre dílčího testu v 3DMark01 maximálně na 1 340 fps.

2. kolo: SuperPi 32M – vzhůru k výšinám

Klasický bechmark, tentokrát se počítá nejlepší skóre. Dosáhněte nejrychlejších časů pomocí libovolné desky GIGABYTE Z77 s jakýmkoliv kompatibilním procesorem.

Omezení:
Soutěžící musí používat oficiální zázemí soutěže. Ověřovací screenshoty jsou povinné a musí obsahovat: 3DMark01/SuperPI 32M skóre plus záložky CPU/MEM/Mainboard z programu CPU-Z. Soutěžící také musí dodat fotku použité sestavy. Při předložení a kontrole screenshotů platí obvyklá pravidla HWBOT.

Soutěž GIGABYTE Classic Challenge II je přístupná pro všechny členy HWBOT do 30. září 2012. Pro více detailů, pravidla soutěže a umístění v ní navštivte oficiální stránku na HWBOT.org
http://hwbot.org/competition/gbt_classic_challenge_2

 


1. cena: GIGABYTE Z77X-UP7

GIGABYTE přišel s novou vlajkovou lodí, základní deskou Z77X-UP7. Je navržena pro extrémní přetaktování a překovávání světových rekordů. V současnosti je světovým rekordem takt 7,102 GHz u procesoru Intel® Core™ i7, základní deska GIGABYTE Z77X-UP7 je připravená jej letos překonat.

 


2. cena: GIGABYTE Z77X-UP5 TH

Model GIGABYTE Z77X-UP5 TH kombinuje vynikající konektivitu s nejnovější technologií GIGABYTE Ultra Durable™ 5. Z77X-UP5 TH je první základní deskou na trhu, která poskytne dva porty Thunderbolt a je tak schopna obsloužit až 12 Thunderbolt zařízení nebo tři monitory současně.

Cena pro vylosovaného šťastlivce: GIGABYTE Z77X-UP7

GIGABYTE Ultra Durable™ 5
Všechny ceny v soutěži GIGABYTE Classic Challenge II se můžou pochlubit nejnovější technologií GIGABYTE Ultra Durable™ 5, jež zahrnuje komponenty, které zvládnou vysoké proudy v napájecí zóně procesoru. Patří zde obvody IR3550 PowIRstage® od společnosti International Rectifier, dvojnásobně silné vrstvy mědi v PCB a cívky s feritovým jádrem, které zvládnou průtok proudu až 60 A. Vše dohromady přináší až o 60 °C* nižší teploty oproti deskám s klasickým řešením napájecí části procesoru.

Nejlepší na celé řadě nových základních desek založených na čipových sadách Intel® X79, Z77 Express a nadcházející AMD A85X je právě technologie GIGABYTE Ultra Durable™ 5 – další evoluce v kvalitním návrhu základních desek.

 

* Výsledky testů jsou pouze orientační. Mohou být rozdílné v závislosti na konfiguraci systému.

* Až o 60 °C nižších teplot bylo dosaženo použitím čtyř fází IR3550 PowIRstage® s dvojnásobnou tloušťkou mědi v PCB desky versus čtyřfázové tradiční řešení s D-Pak MOSFETy při 100A zátěži po 10 minut laboratorního testování bez osazeného chladiče.

Více informací o technologii GIGABYTE Ultra Durable™ 5 můžete nalézt zde:

GIGABYTE uvedl novou technologii Ultra Durable™ 5 na veletrhu Computex 2012

Štítky: GIGABYTE