Přejít k hlavnímu obsahu

ESWC: NiP získávají další titul

4. 11. 2012 | 17:06 Counter-Strike 2
ESWC 2012, první velký turnaj v CS: Global Offensive právě probíhá. Na řadě je play-off.
Výchozí obrázek

ESWC 2012, první velký turnaj v CS: Global Offensive právě probíhá. Na řadě je play-off.

EDIT #2: Turnaj je za námi. Zápas o třetí místo začali lépe n!faculty. Po skvělém výkonu však dokázali Area51 na zbylých mapách soupeře udolat a získat tak pro USA bronz. Podle průběhu první finálové mapy to vypadalo na hunt, jelikož VERYGAMES se podařila získat pouze 3 kola. Na trainu to však již bylo jiné. První strana sice skončila 11:4 pro NiP, ale za CT to VG rozjížděli ve velkém stylu a dokázali snížit až na stav 14:15. V situaci 1v2 však Fifflaren dokázal podržet tým a zajistit tak NiP další prvenství.

Medzičasem se hráči rozhodli zhubnout. Proto praktikovali dukanovou dietu prakticky celej turnaj. Ve fitnesscentru se jim moc nevedlo, bílkoviny nestačili a proto jse vrátili spátky ke hře.

EDIT #1: Očekávané finále je tu. Zatím Ninjas in Pyjamas porazili své německé soupeře jasně na dvou mapách, VERYGAMES o místo ve finále bojovali na třech mapách. V té první sice prohráli v prodloužení, ale na zbývajícím nuke a trainu dokázali svého soupeře zastavit a zvítězit tak 2:1. ESWC nám tak nabídne reprízu finále Dreamhacku. Podaří se NiP opět získat titul?


Electronic Sports World Cup, turnaj očekávaný po celém světě. Konečně se mezi sebou poperou největší jména světa a tyhle chvíle přichází už dnes od 16:30 - začíná totiž play-off! Jak probíhala skupinová fáze se můžete podívat do našich předchozích novinek - A, B.

PLAYOFF PAVOUK - ESWC FINALS 2012
SemifináleFináleVítěz
bo3bo3 
 
{#Švédsko} NiP
2   
  {#Švédsko} NiP2 
{#Německo} n!faculty
0   
    {#Švédsko} NiP
{#Francie} VERYGAMES
2  Vítěz
  {#Francie} VERYGAMES0 
{#Spojené státy americké} Area51
1   
     
  {#Německo} n!faculty1 
    {#Spojené státy americké} Area51
  {#Spojené státy americké} Area5123. místo
 

Oficiální stream


ESWC TV 1 | Main Stage [FR] by ESWC

Zdroj: hltv.org
Štítky: eswc
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.