Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba s trenérem Xnapym

8. 4. 2013 | 22:15 League of Legends
Známý streamer a hráč eXtatus Petr "Xnapy" Jirák se stal trenérem League of Legends sekce eSuby.Xnapy - tak tenhle nick si lidi pamatují obzvláště po Copenhagen Games 2013. Jeho streamy zápasů eSuby na jedné z největších multigamingových akcí nemají daleko k přízvisku "legendární" a právě toho si všimla League of Legends sekce eSuby.
Výchozí obrázek

Známý streamer a hráč eXtatus Petr "Xnapy" Jirák se stal trenérem League of Legends sekce eSuby.

Xnapy - tak tenhle nick si lidi pamatují obzvláště po Copenhagen Games 2013. Jeho streamy zápasů eSuby na jedné z největších multigamingových akcí nemají daleko k přízvisku "legendární" a právě toho si všimla League of Legends sekce eSuby.

Petr Jirák, pod nímž se skrývá nick Xnapy, dnes přijal nabídku na post kouče nejlepšího domácího týmu poté, co v několika streamovaných zápasech ukázal svoje kvality v předvídání kroků protějšího týmu, poukazování na chyby eSuby a samozřejmě - hlášení nezapomenutelných výroků.

eSuba se svým novým členem sepsala krátký rozhovor, jehož část si můžete přečíst níže.

Jaká je vůbec tvá pracovní náplň? Popiš našim čtenářům a fanouškům tvůj běžný den v roli trenéra eSuby?

{#Česká Republika} Xnapy: "Zatím takových dnů ještě moc nebylo, ale v podstatě se jedná o to, ušetřit hráčům starosti a pomáhat jim při rozebírání některých věcí, ať už herních nebo ostatních. V kostce to pak je hlídání a přihlašování turnajů, dohlížení a výpomoc při tréninku, zkoumání soupeřů, pomáhání co se týče taktik a picků, sledování nových trendů a her předních světových top teamů. Při trénování kluků si pak píšu poznámky a upozorňuji na různé očividné chyby, samozřejmě si všechny hry nahrávám, abychom je následně mohli rozebrat. Dále pak funguji jako taková spojka mezi eSubou a její LoL sekcí."

Zbytek rozhovoru najdete na webu eSuby.

Zdroj: eSuba.eu
Štítky: Xnapy, eSuba