Přejít k hlavnímu obsahu

iNfernity ladies obmieňajú! Prečo?

9. 4. 2013 | 20:52 Counter-Strike 2
Náš najlepší ladies celok, iNfernity ladies, sa zúčastnil turnaja Copenhagen Games v Kodani, avšak po Jana "jance." Kozáková rozhodla, že niekto bude musieť zrejme tím opustiť.
Výchozí obrázek

Náš najlepší ladies celok, iNfernity ladies, sa zúčastnil turnaja Copenhagen Games v Kodani, avšak po Jana "jance." Kozáková rozhodla, že niekto bude musieť zrejme tím opustiť.

Hráčka, ktorá sa presúva na pozíciu šiesteho hráča tímu, je Ivana 'Glee' Mlynaříková, hráčka, ktorá fungovala s tímom v podstate od začiatku a rozhodla sa opustiť celok na vlastnú žiadosť. Nahradzuje ju pomerne neznáme meno na našej scéne, Maria 'Marry' Stejskalová. Marry bola súčasťou národnej reprezentácie Švajčiarska a CS "paří" už dobrých 7 rokov.

iNfernity ladies ešte s Glee (prvá sprava) v zostave 

Kapitánka jance. o príchode novej hráčky:

Po CPH turnaji jsme se s týmem dohodly, že musíme změnit pár věcí, počínaje základní 5. Tudíž jsme mluvily o tom, kdo a kým bude nahrazen, co bude pro tým nejlešpší. Naštěstí, jak anděl z nebes... :D, nám napsala na fb stránky slečna s nickem marry, že by měla zájem hrát s naším týmem. Po pár událostech a dohadách, sama glee napsala, že se přesouvá do inactivity. Zároveň ale podotkla, že kdyby bylo třeba tak tu pro nás bude i nadále. :) Za což jí děkujeme a za vše ostatní co pro tento tým udělala taktéž. :) Takže sme se neměly nad čím dál rozmýšlet a naše základní pětka nyní v ypadá takto: jance., Maiuska, LejuskA, AmazonQa a marry. Co se týče naší nové posily... je to opravdu kvalitní hráčka, které nechybějí zkušenosti a bude pro náš tým velkým přínosem. Tímto bych jí chtěla přivítat v našem týmu, ať se jí u nás líbí a snad se posunem o velký kus dopředu! :)

Čo na to Glee?

Rozhodla jsem se odejít do týmové neaktivity, co se týče Ladies celků. Je to z osobních důvodů a dále bych se také raději věnovala jiným činnostem ohledně gamingu. Rozhodně ale nekončím. Hrát budu dál a když mě holky budou potřebovat, budu tu pro ně a zahraju s nimi. V budoucnu se možná rozhodnu opět hrát „týmově" nicméně uvidíme, jak se to celé vyvine. :)

Vyjadrenie novej hráčky, Marry (preložené z angličtiny):

Ahoj lidi, Counter-Strike hraji již od roku 2003/2004, byla jsem také v národním týmu Švýcarska. Dlouhou dobu po této herní aktivitě jsem hledala ženský tým pro tuto hru, bohužel neůspěšně. Začala jsem proto hrát Counter-Strike pouze s muži,nešlo o nic aktivního ale pouze o zábavu. Po této době se objevil Counter-Strike Global Offensive, moc se mi nechtělo přecházet z CS 1.6, protože mám radši starší hry než ty novější. CSGO jsem přeci i tak vyzkoušela a zamilovala jsem si ho. Stále jsem hledala profesionální ženský tým této hry, až jsem si vzpoměla na moji rodnou vlast (ČR) a na tým ASUS, nyní iNfernity. Přes Facebook jsem tým kontaktovala, během chvilky se mi ozvali a už to bylo. Zahráli jsme si spolu s Janou (jance.) a zbytkem týmu pár PCW a rychle jsem si uvědomila že jsou v týmu všichni milý a přátelští. Vážně! (dodává s úsměvem)

iNfernity ladies a ich nová zostava:

{#Česká Republika} Jana "jance." Kozáková
{#Švýcarsko} Maria "Marry" Stejskalová
{#Slovenská Republika} Katarína "LejuskA" Takáčová
{#Česká Republika} Nikol "Maiuska" Janečková
{#Česká Republika} Martina "AmazonQa" Sedláková

Zdroj: iNfernity
Štítky: iNfernity Ladies