Přejít k hlavnímu obsahu

Nuda na Quietus day? To rozhodně ne!

30. 6. 2013 | 13:26 StarCraft 2 Všechny hry
Nevíte co dělat o víkendu 5. 7. - 7. 7. v úžasném roce 2013? Tak my vám přinášíme jednu z možnosti, jak tento víkend prožít. Všechny vás rádi zveme na již 8. ročník Lan akce s názvem "Quietus Day" která se uskuteční ve Zlíně, pokud si myslíte, že se jedná zase „jen“ o nějakou obyčejnou Lan akci, tak vás hned vyvedeme z omylu.  Pro koho je akce hlavně určena?
Výchozí obrázek

Nevíte co dělat o víkendu 5. 7. - 7. 7. v úžasném roce 2013? Tak my vám přinášíme jednu z možnosti, jak tento víkend prožít. Všechny vás rádi zveme na již 8. ročník Lan akce s názvem "Quietus Day" která se uskuteční ve Zlíně, pokud si myslíte, že se jedná zase „jen“ o nějakou obyčejnou Lan akci, tak vás hned vyvedeme z omylu.

 

Quietus day

Pro koho je akce hlavně určena?

Akce je určena pro všechny milovníky počítačových her, ale na své si zde přijdou hlavně fanoušci těchto her Counter Strike 1.6, Counter Strike: Global offensive, League of Legends, Dota 2 a v neposlední řadě i náš soudek víno a tím je Starcraft 2. A právě v těchto pěti úžasných hrách si to zde můžete rozdat se soupeři a ukázat jim tak, kdo je tady Pánem.

Je třeba také říci, že pořadatelé nezaspali dobu a pomoci svého nemalého počtu sponzorů - mezi, které patří například Steelseries, Barbone, AMD, iTouch, max32, a spoustu dalších - mají pro vás připravené opravdu zajímavé ceny, které si troufám tvrdit vás posadí do židle, pokud právě stojíte. Konkrétní ceny můžete najít na jejich stránkách zde. A abych jen tak netlachal, kolem horké kaše řeknu vám, že v turnaji jsou hmotné ceny o hodnotě asi 46 500 Kč, ke kterým je ještě nutno připočítat i finanční dotace pro vítěze o výši 51 975 Kč. Celkem tedy můžete soutěžit o krásných 98 475 Kč, a teď mi řekněte, jestli vás tohle neposadilo do židle.

Ptáte se tedy Kdy, Kde a Kolik?

Kdy - 5. 7. - 7. 7. 2013, předpokládaný začátek je v 10:00

Kde - Areál SVIT budova MAX32 - J. A. Bati 5648, 762 17 Zlín (mapa)

Kolik - Věc, která zajímá snad každého človíčka na naší planetě je cena. Jak to tedy s ní vypadá? Hráči, kteří si rádi zaplatí lístek dopředu ušetří 100Kč a tedy místo 550Kč, které by zaplatili na místě, zaplatí 450Kč. Diváci také nemusí smutnit, protože na ně se taky nezapomnělo, jelikož divácké vstupné činí 30 Kč.

A jelikož, poněvadž a nýbrž je našim soudkem vína hlavně Starcraft 2, tak si povíme na, co se fanoušci právě této skvěle pecky od Blizzardu mohou těšit. Pořadatelé pro vás mají připravený turnaj, který je ohodnocen, krásnými cenami. O co se tedy hraje?

  • 1. místo - Apple iTouch 4 generace 8gb, Prizemoney, Pohár
  • 2. místo - 120 SSD Disk, Prizemoney, Pohár
  • 3. místo - Prizemoney, Pohár

A aby toho nebylo pro vás málo, odehraje se na této akci i finále Avermedia ligy, kde se utkají ti nejlepší z nejlepších, kteří prošli nelehkými nástrahami v podáni brutální kvalifikace. Kdo tedy získá vytouženou slávu a komu se budou bohové klanět? To zjistíme právě na Quietus Day.

Co se na akci smí a nesmí, si můžete přečíst přímo na stránkách akce a to na: www.quietus-day.com, kde naleznete i spoustu dalších informací, které potřebujete.

A otázka na závěr pro všechny!

Jedete s námi?