Přejít k hlavnímu obsahu

Vyhrajte zlevněné vstupné na Prague Challenge!

8. 7. 2013 | 16:26 Counter-Strike 2
DISTRICT Prague pořádá soutěž pro české a slovenské týmy, která jim pomůže v rozhodování, zda přijet - mohou totiž vyhrát zlevněné vstupné, které v případě výhry je pouze kolem 2 000 Kč!Jak se účastnit?
Výchozí obrázek

DISTRICT Prague pořádá soutěž pro české a slovenské týmy, která jim pomůže v rozhodování, zda přijet - mohou totiž vyhrát zlevněné vstupné, které v případě výhry je pouze kolem 2 000 Kč!

Jak se účastnit?

Základem je registrovat se! Můžete se registrovat formulářem, který je v další záložce a do zprávy připište Váš telefonní kontakt. Celé losování, které bude probíhat ve čtvrtek v 18:00 bude totiž zaznamenáno na kameru a budeme Vám přímo do záznamu volat, abychom si potvrdili Vaší účast. Video z losování bude pak ihned zvěřejněno na našem youtube channelu. 

A co vyhrajete?

V případě, že budete vylosováni získáte dotaci 7.500 CZK na registraci do turnaje Counter Strike: Global Offensive. Co to pro Vás znamená? Že z cca 9.100,- registračního poplatku budete muset na místě doplatit pouze něco kolem 1.600 CZK a kdy naposledy jste hráli proti evropské špičce za dvojku? :-).

Registrace do soutěže Vás nic nestojí! Registrovat se mohou i české týmy, které již zaplatili celý poplatek a v případě, že je ve čtvrtek vylosujeme, rozdílnou část jim na turnaji vrátíme.

Do soutěže dáváme 4 tickety, takže hrajeme celkem o pěkných 30.000 CZK.

Proti komu si můžete zahrát?

V případě, že si přijdete zahrát o krásných €10,000, budete mít šanci si zahrát proti následujícím týmům:

{#Česká Republika} nEophyte{#Polsko} myXMG{#Ukrajina} Natus Vincere
{#Polsko} GF Gaming{#Švédsko} embrace{#Velká británie} Anexis
{#Polsko} ALSEN{#Lotyšsko} DeNova{#Ruská federace} VP.mix
{#Srbsko} SENSEI{#Česká Republika} DISTRICT{#Německo} /10/

Připojte se do soutěže a vyhrajte zlevněný vstup na turnaj o €10,000 v DISTRICT Prague tento víkend!