Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba.INTEL ve změnách?!

12. 7. 2013 | 20:56 Counter-Strike 2
Slovenská sekce v řadách eSuby se po třech měsících a pár dnech od přijetí zřejmě poprvé ocitne ve fázi proměny velké části sestavy. O koho jde?CS:GO sestava eSuba.INTEL se o minulém víkendu zúčastnila lan akce Quietus Day, kde ovšem odehrála pouze jediný turnaj ze dvou plánovaných. Na lan finále PLAYzone I. CS:GO GIGABYTE Ligy se jim podařilo krásně otočit zápas v semifinále, ale ve finále už nestačili na dominantní nEophyte.FSP, ale i tak si odnesli krásné druhé místo.
Výchozí obrázek

Slovenská sekce v řadách eSuby se po třech měsících a pár dnech od přijetí zřejmě poprvé ocitne ve fázi proměny velké části sestavy. O koho jde?

CS:GO sestava eSuba.INTEL se o minulém víkendu zúčastnila lan akce Quietus Day, kde ovšem odehrála pouze jediný turnaj ze dvou plánovaných. Na lan finále PLAYzone I. CS:GO GIGABYTE Ligy se jim podařilo krásně otočit zápas v semifinále, ale ve finále už nestačili na dominantní nEophyte.FSP, ale i tak si odnesli krásné druhé místo.

1

Je tohle konec aktivní kariéry pro Tomáše 'xrayL' Ostrožilíka? Foto: PLAYzone

Ze druhého turnaje konaného v 32. budově zlínského areálu Svitu se však sekce na poslední chvíli odhlásila. Z několikrát již omílaného problému s prachem měli někteří hráči eSuby problémy, a tak nebyla jiná možnost, než si zbalit a jet již v pátek večer domů na Slovensko. Naštěstí pro organizátory se pouze eSuba rozhodla pro tohle řešení a turnaj ještě odehrálo krásných 14 týmů.

Nyní však eSubu čeká fáze změn. První vlaštovkou bylo oznámení Tomáše 'xrayL' Ostrožilíka, který se rozhodl prodat svůj herní počítač. K tomu se pár dní na sociální síti Facebooku také vyjádřil: "Neviem ako chalani, ale dzony skončil kvôli iným povinnostiam a ma GO tiež nebavi."

2

Viděli jsme na Quietus Day naposledy eSubu v níže zmíněném složení? Foto: PLAYzone

Co z toho tedy vyplývá? Zatím žádná informace není oficiální, avšak je jisté, že bez těchto dvou hráčů se bude muset lídr sekce Peter 'uno1' Lipowski vypořádat. Podaří se mu najít stejně kvalitní náhrady? Či to může znamenat konec CS:GO sekce eSuby?

Nynější sestava eSuba.INTEL:

{#Slovenská Republika} Peter 'uno1' Lipowski
{#Slovenská Republika} Marek 'Rusel' Račko
{#Slovenská Republika} Martin 'gioTive' Brumerčík

{#Slovenská Republika} Ján 'dzony P.' Pachinger
{#Slovenská Republika} Tomáš 'xrayL' Ostrožlík

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.