Přejít k hlavnímu obsahu

Prague Challenge: Preview play-off

14. 7. 2013 | 05:28 Counter-Strike 2
Sobotní den je za námi a hlavní fáze turnaje, ta je před námi. Skupinovou fázi si připomeňte zde. Play-off startuje už od desáté hodinny ranní, a tak se nebojte přivstat a od rána sledovat výborné duely, které se odehrají ve vyřazovacích bojích CS:GO Prague Challenge!
Výchozí obrázek

Sobotní den je za námi a hlavní fáze turnaje, ta je před námi. Skupinovou fázi si připomeňte zde. Play-off startuje už od desáté hodinny ranní, a tak se nebojte přivstat a od rána sledovat výborné duely, které se odehrají ve vyřazovacích bojích CS:GO Prague Challenge!

ALSEN {#Polsko}
vs.
{#Německo} MTF Gaming
innocent {#Polsko}
destru {#Polsko}
MEFIU {#Polsko}
SZPERO {#Polsko}
dArk {#Polsko}
 
{#Německo} devn
{#Německo} kev1n
{#Německo} caLipo
{#Německo} cavy
{#Německo} fl0w
 
Osmifinále #1
14.7.2013, 10:00
 
 
 

Ačkolik by papírově měli být favorizování němečtí MTF Gaming, díky postupu ze druhého místa, tak je to dost možná právě naopak. ALSEN patří stabilně mezi polskou špičku a ačkoli jim utekl postup ze druhého místa o hodně bodů (07-16 proti embrace), tak nemusí zoufat a jít do tohoto duelu s jasným cílem vyhrát. MTF Gaming mezi špičkové tuzemské týmy nepatří, ale jejich cílem je určitě alespoň čtvrtfinále a pokud neporazí ALSEN, tak koho by měli? Své slabiny na turnaji ukázali, když překvapivě podlehli mixu Write Your World.

Soupeř pro čtvrfinále: Natus Vincere - Každopádně ani jeden z těchto týmů by dle mého neměl potrápit ukrajinského giganta, kterého by podobný soupeř neměl víceméně ani zaskočit. Ve skupinové fázi předváděli Natus Vincere výborné týmové i individuální výkony, vedené výborným Edwardem.

Tip redaktora: Natus Vincere 02-00 ALSEN

 embrace {#Švédsko}
vs.
{#Slovenská Republika} Write Your World
hyvlarn {#Švédsko}
godlike {#Švédsko}
pop {#Švédsko}
decent {#Švédsko}
darti {#Švédsko}
 
{#Slovenská Republika} teCkoO
{#Slovenská Republika} theton
{#Česká Republika} fredi
{#Česká Republika} berry
{#Slovenská Republika} Akynos
 
Osmifinále #2
14.7.2013, 10:00
 
 
 

Švédští embrace patří na turnaji mezi ty silnější celky, avšak ve skupině narazili na Anexis, se kterými padli 10-16, což není nic hrozného a dává jim šance i proti silnějším celkům. Výše zmíněné ALSEN jim nedělali sebevětší problém. Naopak Write Your World jako mixtým můžou pouze překvapit, znovu. Už to, že se jim podařilo porazit MTF Gaming bylo pro mnohé velice překvapivé. Do tohoto zápasu určitě půjdou jako favoriti právě embrace.

Soupeř pro čtvrfinále - nEophyte: Vítěze z tohoto duelu pak čeká ve čtvrtfinále domácí momentálně nejlepší tým - nEophyte. Ve skupině nedělali nEph problémy ani týmy jako Gunrunners a DeNova, do Prahy si tak přivezli výbornou formu ještě z nedávného Quietus Day a pokud chtějí jít pro top4, jak sami před turnajem říkali, tenhle zápas je tak pro ně alfou omegou.

Tip redaktora: nEophyte 02-01 embrace

GF-Gaming {#Polsko}
vs.
{#Lotyšsko} DeNova
minise {#Polsko}
SZOSZON {#Polsko}
Snax {#Polsko}
bialy {#Polsko}
peet {#Polsko}
 
{#Lotyšsko} bloody
{#Lotyšsko} image
{#Lotyšsko} L33SA
{#Lotyšsko} wilx
{#Lotyšsko} Veneficious
 
Osmifinále #3
14.7.2013, 10:00
 
 
 

Druhý z polských týmů, které se dostaly do play-off. GFG si ve skupině A počínali výborně a problém jim dělali pouze Natus Vincere, kterým následně podlehli 08-16. DeNova před turnajem hlásali, že si dávají šance a poperou se o první místo ve skupině. Podařilo se jim sice hrát vyrovnanou partii s nEophyte i Gunrunners, oba zápasy však prohráli. I tak ale dle mého bude tohle osmifinále nejvíce vyrovnaným duelem a pokud nerozhodnou tři mapy, budu já sám překvapen.

Soupeř pro čtvrfinále - Nostalgie: Mix Nostalgie sice skupinou prošel jako nůž máslem a zaznamenal dokonce nejméně prohraných kol, avšak stále je to mix a ať vyhraje osmifinále kdokoli, postaví se proti týmu, což může být vždy nevyzpytatelný duel. I tak ale Nostalgie je jasným favoritem a zápas by měl být pouze jejich dalším zářezem na cestě pro umístění "na bedně". Uvidí se.

Tip redaktora: Nostalgie 02-00 GF-Gaming

 Gunrunners {#Slovenská Republika}
vs.
{#Česká Republika} eEriness
benq1 {#Slovenská Republika}
MoOnTy {#Slovenská Republika}
ecko {#Slovenská Republika}
sniper {#Slovenská Republika}
queztone {#Slovenská Republika}
 
{#Česká Republika} Bordel
{#Česká Republika} Luka5
{#Česká Republika} Neci
{#Česká Republika} jRi
{#Česká Republika} Ice_
 
Osmifinále #4
14.7.2013, 10:00
 
 
 

Určitě nejzajímavější duel pro celou naši scénu. Nepočítaje nEophyte se dají Gunrunners a eEriness považovat za nejsilnější celky u nás, což dodá zápasu grády a na výbornou atmosféru se budou určitě moci těšit všichni diváci přímo na místě. Bohužel eEriness tak trochu škodí, že jsou na turnaji v mixu, kvůli jiným povinnostem dvou hráčů, což staví Gunrunners do pozice favorita, což naznačuje i postup ze druhého místa ve skupině. Tenhle zápas určitě sledujte!

Soupeř pro čtvrfinále - Anexis: Na vítěze tuzemského klání pak čeká další z favoritů na nejvyšší umístění. Anexis ve skupině nezaváhali s nikým a tento zápas pro ně bude prvním ostrým, tedy doufejme, že český či slovenský soupeř se Anexis alespoň vyrovná, když se jim je nepodaří porazit na třech mapách.

Tip redaktora: Anexis 02-01 Gunrunners

1

Zřejmě největší favorit turnaje s místními fanynkami - Foto. HLTV.org

To by bylo pro osmi a čtvrtfinále všechno. Pro další informace o turnaji nezapomeňte sledovat celou coverage na PLAYzone pod tagem "Prague Challenge" včetně článku s GOTV a streamem.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.