Přejít k hlavnímu obsahu

Konkurz v eSubě !

18. 7. 2013 | 09:58 League of Legends
Není růže bez trní i tak se dá popsat další spletitá cesta, která u našeho předního tuzemského celku tentokrát otřásá sekcí League of Legends.
Výchozí obrázek

Není růže bez trní i tak se dá popsat další spletitá cesta, která u našeho předního tuzemského celku tentokrát otřásá sekcí League of Legends.

Přesto že vedení sekce jmenovitě {#Česká Republika} Pavel "Herdyn" Mikeš a {#Česká Republika} Jan "Rikytan" Kusák vybírali z naší herní scény opravdu důsledně, čeká eSubu.INTEL další změna. Svoji herní kariéru ukončuje v týmu {#Česká Republika} Jan "Johnny" Václavík, který se po obměně týmu podílel na novém složení a to napovídalo dobrému zapracování nového člena do kádru.

 

esuba Lol

Honza se po úspěšném MČR Tour ve Zlíně nechal slyšet, že opouší tým, kvůli nedostatku motivace k závodnímu hraní League of Legends. Ne vždy je vše tak, jak si přejeme prohlásilo vedení eSuba.LoL. Kluci však nezaváhali a znova rozpouští sítě po naší herní komunitě. Jestli do týmu příjde ostřílená a zkušená ikona nebo zcela nová tvář je nyní ve hvězdách.

Pavel Mikeš k situaci v sekci:

"Dnes ukončil svou funkci v eSubě Jan "Johnny" Václavík na pozici AD Carry. Toto rozhodnutí učinil ze své strany z důvodu nedostatku motivace k hraní League of Legends. Hledáme nového člena, který by byl schopný ho nahradit. Hledáme schopné AD Carry, které hraje na té nejvyšší úrovni a bude hry brát vážně a s profesionálním přístupem."

Sestava League of Legends sekce eSuby.INTEL:

{#Česká Republika} Pavel "Herdyn" Mikeš
{#Česká Republika} Jan "Rikytan" Kusák
{#Česká Republika} Ondřej "Fuky" Fučík
{#Slovenská Republika} Lukáš "LouGi" Balaževič