Přejít k hlavnímu obsahu

Virtus.pro bez CS:GO sestavy!

18. 7. 2013 | 15:26 Counter-Strike 2
Světoznámá organizace přichází o jednu z nejlepších CS:GO sestav současnosti!Velká rána z čistého nebe, tak by se dalo označit vyjádření, které se dnes odpoledne objevilo na webu organizace Virtus.pro. Rusko-ukrajinsko-slovenská pětice se tak ze dne na den ocitá bez organizace. Bude se to týkat celé pětice nebo to bude znamenat i změny přímo v sestavě?
Výchozí obrázek

Světoznámá organizace přichází o jednu z nejlepších CS:GO sestav současnosti!

Velká rána z čistého nebe, tak by se dalo označit vyjádření, které se dnes odpoledne objevilo na webu organizace Virtus.pro. Rusko-ukrajinsko-slovenská pětice se tak ze dne na den ocitá bez organizace. Bude se to týkat celé pětice nebo to bude znamenat i změny přímo v sestavě?

Na webu VP se mimojiné říká, že někteří hráči neplnili své zavázky vůči organizaci, což nyní vrcholí až právě v tento vyhazov. Pět špičkových hráčů se tak ocitá bez zázemí a je jen otázkou času, jestli zůstane celá pětka pospolu či se začnou dít změny, jako naznačil ukrajinský střelec ex-Virtus.pro na sociální sítí - Kirill 'ANGE1' Karasiow: "Changes are incoming."

1

Kde se nakonec ocitne GuardiaN po těchto změnách?! Foto: HLTV.org

Největší spekulace ohledně změn v sestavě se dějí logicky s Natus Vincere, kteří před pár dny skončili druzí na CS:GO Prague Challenge. Avšak jestli se například tyhle týmy spojí v jeden, to ukážou nejbližší hodiny či dny, nyní můžeme opravdu jen spekulovat, jak se celá tahle situace vyvine. V jaké sestavě byste nejradši viděli slovenskou hvězdu Ladislava 'GuardiaN' Kovácse?!

Bývalá sestava Virtus.pro:

{#Ruská federace} Mihail 'Dosia' Stolyarov
{#Ruská federace} Sergey 'Fox' Stolyarov 
{#Ukrajina} Emil 'kucher' Akhundov
{#Ukrajina} Kirill 'ANGE1' Karasiow
{#Slovenská Republika} Ladislav 'GuardiaN' Kovács

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.