Přejít k hlavnímu obsahu

BenQ LanCraft Summer 2013

23. 8. 2013 | 19:03 Všechny hry
Sedmadvacátý ročník Lancraftu je v plném proudu a zatímco na streamech můžete sledovat dění v přímém přenosu, přinášíme vám souhrn nejzajímavějších událostí za poslední dva dny.Ve čtvrtek dorazili naši první hráči a celý den se nesl v pozitivním duchu, který byl umocněn již legendárními Lacraftími tousty a bohatou nabídkou našeho baru. Není tak divu, že ve spojení s naší krásnou obsluhou zmizely jenom za první večer čtyři bečky piva.
Výchozí obrázek

Sedmadvacátý ročník Lancraftu je v plném proudu a zatímco na streamech můžete sledovat dění v přímém přenosu, přinášíme vám souhrn nejzajímavějších událostí za poslední dva dny.

Ve čtvrtek dorazili naši první hráči a celý den se nesl v pozitivním duchu, který byl umocněn již legendárními Lacraftími tousty a bohatou nabídkou našeho baru. Není tak divu, že ve spojení s naší krásnou obsluhou zmizely jenom za první večer čtyři bečky piva.

Lancraft

Celý večer se však hrály i naše první turnaje. Konkrétně ve hře Starcraft 2 se z důvodu velkého počtu účastníků odehrály základní skupiny (vždy po čtyřech hráčích) již dnes a nejlepší dva hráči pak postoupili do druhé fáze základních skupin. Zbylí dva hráči pak dostali možnost pokračovat v turnaji doprovodném, kde mohou soutěžit o luxusní sběratelskou edici Dead Island: Riptide od Comgadu či trička s herním motivem.

Hráči Starcraftu 2 ale nebyli jediní, kteří se rovnou vrhli na soutěžení. Souběžně tak běžely i doprovodné turnaje ve hrách League of Legends a Dota 2.

Lancraft

V League of Legends se jednalo o 2v2 turnaj, kterého se zúčastnilo 6 týmů a jehož prize pool se vyšplhal na 600 korun, které si rozdělily první dva týmy půl na půl. Lazonek a LingShueiGG si tak odnesli 300 Kč a členové vítězného týmu v kombinaci ArmyofOne1 a Ovdovovac navíc vyhráli i herní myš GX Gila a titul šampióna doprovodného turnaje.

Další 2v2 turnaj se osehrál ve hře Dota 2, kde se prize pool vyšplhal až na 1000 Kč. Na druhém místě se zde umístili hráči Ade a dK__, kteří si odnesli 300 Kč a vítězný tým ve složení Idefix a Hannibal získal 700 Kč a herní myšky GX Gila.

Lancraft

Zakončení prvního dne Lancraftu se pak neslo v duchu bujarých oslav a zatímco někteří hráči v nich pokračovali až do časných ranních hodin, jiní se rozhodli pro kvalitní odpočinek nebo přátelský pokec na baru.

Pátek se prozatím nese v pokračování základních skupin pro turnaje ve hrách Starcraft 2, League of Legends a Dota 2. Konkrétně ve Starcraftu 2 už byla odehrána i druhá fáze základních skupin a začalo samotné playoff. Více informací o současné situaci se můžete dozvědět na našich streamech.

Lancraft

Zároveň přibyl i doprovodný turnaj ve hrách pro Xbox 360, na kterém si mohou diváci zahrát společně s ostatními hráči a mohou si tak zasoutěžit ve hrách Fruit Ninja, NHL Arcade, Mortal Combat nebo třeba Bomberman o cenu pro nejlepšího hráče v každé z kategorií. Těmi jsou další dárky od partnerů – Gamlery a Comgad. K dispozici jsou hráčům také další hry od Comgadu – Kung-fu, High-Impact, Zumba fitness Core atd.

Kompletní galerii naleznete na:

https://www.facebook.com/lancraft.lanparty/photos_albums