Přejít k hlavnímu obsahu

PragoFFest 2014 s LoL turnaji

23. 1. 2014 | 20:58 League of Legends
První letošní zastávka seriálu MČR Tour proběhne na PragoFFestu 2014. Soutěžit se bude ve hře League of Legends.
Výchozí obrázek

První letošní zastávka seriálu MČR Tour proběhne na PragoFFestu 2014. Soutěžit se bude ve hře League of Legends.

Praha, ČR – 23. ledna 2014 – Ve dnech 30. ledna až 2. února bude v útrobách Modré školy v pražských Hájích probíhat již 5. ročník PragoFFestu, festivalu her a fantastiky (http://www.pragoffest.cz/). Na této akci proběhne také letošní první zastávka seriálu MČR Tour, ve které jsou přichystány League of Legends soutěže, v nichž si účastníci mohou zahrát o pěkné ceny od partnerů Mistrovství.

Turnaje jsou rozděleny na dva typy, a to „free“ a „pro“, kdy v první kategorii nemusíte platit vstupné a hrajete o menší ceny, zatímco ve druhé se platí registrační poplatek 80 Kč a vítězové se mohou těšit na o něco honosnější výhry. Detailní harmonogram všech dvanácti soutěží naleznete ZDE.

1

Veškeré soutěže budou probíhat na certifikovaných sestavách HAL3000 MČR 4. generace, které v ČR exkluzivně prodává www.CZC.cz a na Slovensku pak www.realshop.sk, a herních LCD monitorech Philips. Mimo turnaje budou sestavy volně přístupné pro návštěvníky, kteří si na nich budou moci otestovat nejnovější tituly z dílny společnosti Comgad. Vyjma HAL3000 MČR sestav zde bude také spousta kiosků s nejrůznějšími konzolemi, které budou volně přístupné po celou dobu festivalu.

Z dalšího programu bychom vám rádi doporučili LegendCon, v rámci něhož můžete navštívit přednášky a lekce profesionálních hráčů League of Legends z Čech i Slovenska, nechat se s nimi vyfotit či si dát autogram. Více o LegendConu se dozvíte na http://www.playzone.cz/clanky/informace-k-legendconu.

Projekt MČR vzniká a běží za podpory generálních partnerů NVIDIA, INTEL, Western Digital, CZC.cz, GIGABYTE, DELL, AlienWare, HAL3000, Logitech,  AVerMedia, Electronic Arts, hlavních partnerů SeaSonic, Playman, Comgad, SCORE, FakaHeda a mediálních partnerů Games.cz, Zing.cz, Sector.sk, TRYHARD.cz.

2

O Mistrovství České republiky v počítačových hrách

Mistrovství ČR v počítačových hrách je vrcholnou akcí profesionálního a poloprofesionálního hraní (progamingu) České i Slovenské republiky. Turnaj s dlouholetou tradicí byl obnoven po tříleté pauze v roce 2011 a jeho pořadatelem je od roku 2011 společnost PLAYzone s.r.o. Aktuálně se pod její taktovkou připravuje třetí ročník, který se uskuteční na herním veletrhu For Games 2013.

O PLAYzone.cz

Server www.playzone.cz je zaměřen na podporu a rozvoj online her v České republice a na Slovensku. Každý den přináší kompletní zpravodajství z domácí i zahraniční hráčské scény. Pro komunity pořádá krátkodobé i dlouhodobě trvající soutěže. Web www.playzone.cz nabízí množství komunitních funkcí jako fórum, blogy, soutěže, sázkový systém a desítky dalších. Součástí je i jediná herní online televize v České republice. Provozovatelem portálu je společnost PLAYzone s.r.o.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.