Přejít k hlavnímu obsahu

Virtus.pro nabírají sestavu AGAiN

25. 1. 2014 | 17:50 Counter-Strike 2
Virtus.pro před chvílí oznámilo přijetí sestavy AGAiN pod svá křídla, čímž po dlouhé době nabírá tým mimo CIS region.Poláci měli už od dob Golden Five problémy s organizacemi. Během několika let prošli rekordním počtem zázemí, mezi která patřili PGS, MYM, Vitriolic, WICKED, Frag eXecutors a později přece jen na delší dobu i ESC Gaming.
Výchozí obrázek

Virtus.pro před chvílí oznámilo přijetí sestavy AGAiN pod svá křídla, čímž po dlouhé době nabírá tým mimo CIS region.

Poláci měli už od dob Golden Five problémy s organizacemi. Během několika let prošli rekordním počtem zázemí, mezi která patřili PGS, MYM, Vitriolic, WICKED, Frag eXecutors a později přece jen na delší dobu i ESC Gaming.

Když odsud odešli, přešli pod domácí organizaci UniversalSoldiers, ani ti ale nebyli schopní je nadále podporovat kvůli sponzoringu a tým se tak znovu ocitl bez zázemí i přes slušné výsledky, jako byla nedávná výhra SLTV StarSeries.


TaZ a spol opět s novou organizací (foto: HLTV.org)

Dnes ruská organizace Virtus.pro oznamuje přijetí polského týmu, který tak konečně má dobré vyhlídky na budoucnost po několika měsících stagnace.

Vyjádření Wiktora 'TaZ' Wojtase:

"Ahoj všichni, jsem velice rád, že jsme opět našli nový domov po týdnech vytrvalého hledání. Pro některé z vás to byl nikdy nekončící úkol, pro nás v zásadě taky, ale nakonec jsme si ujasnili zázemí pro rok 2014. Jsme rádi, že se připojujeme k Virtus.pro, čímž se z nás stává jejich nová sestava v Counter-Strike: Global Offensive. Snažíme se splnit všechna očekávání organizace, hlavním cílem je však vrátit náš tým na vrchol.

Neřekl bych, že jsme nejsilnější tým, ale po dlouhé době jsme dostali podporu, kterou jsme hledali. Teď se musíme starat pouze o výsledky ve hře. Chtěl bych poděkovat organizaci Virtus.pro za jejich víru v náš tým. Doufám, že naše spolupráce bude skvělá a že budeme dosahovat výsledků, které uspokojí obě strany. Jsem také rád, že oznamujeme návrat Christiana Lenze - stane se znovu naším manažerem. Vítej zpátky, brácho!"

Sestava Virtus.pro

{#Polsko} Wiktor 'TaZ' Wojtas
{#Polsko} Filip 'NEO' Kubski
{#Polsko} Jarosław 'pasha' Jarząbkowski
{#Polsko} Janusz 'Snax' Pogorzelski
{#Polsko} Pawel 'byali' Bieliński

Zdroj: Virtus.pro
Štítky: AGAiN, Virtus.pro