Přejít k hlavnímu obsahu

MČR Tour: eXtatus získává triumf

1. 2. 2014 | 22:04 League of Legends
Během pátku a soboty v Praze odehraje první MČR Tour tohoto roku na akci PragoFFest.UPDATE #4: Pro některé možná překvapivě, ale vítězem první zastávky letošního MČR Tour se stává celek eXtatus, který si ve finále dokázal poměrem 2-0 poradit s InsideGames po krásných a vyrovnaných hrách. Velká gratulace!
Výchozí obrázek

Během pátku a soboty v Praze odehraje první MČR Tour tohoto roku na akci PragoFFest.

UPDATE #4: Pro některé možná překvapivě, ale vítězem první zastávky letošního MČR Tour se stává celek eXtatus, který si ve finále dokázal poměrem 2-0 poradit s InsideGames po krásných a vyrovnaných hrách. Velká gratulace!

UPDATE #3: eSuba nakonec končí na třetím místě, FrozenRiders se totiž rozhodli v pátek odjet domů a na akci zůstala jen slovenská dvojka LouGi a odstranovac, kteří si našli tři známé spoluhráče a odehrávají tedy na streamu proti eSubě něco jako showmatch.

UPDATE #2: Jedním slovem - wow! Po dlouhých problémech se zápasy nakonec odehrály a minimálně první semifinále bylo opravdu překvapivé. Od early game se eXtatus dokázali nejen s FR držet, ale následně je ve dvou hrách také přejeli. Stejným skórem skončilo také druhé semifinále, kde eSuba zklamala a nedokázala si připsat ani jednu hru.

UPDATE #1: Na místě konání se bohužel vyskytují problémy s internetem a tak se oba semifinálové zápasy odehrají souběžně v 18:00. Na streamu uvidíte semifinále číslo jedna.

PLAYOFF PAVOUK - MČR TOUR PRAGOFFEST 2014
SemifináleFináleVítěz
bo3bo3 
 
{#Česká Republika} FrozenRiders0   
 Pátek 18:00 {#Česká Republika} eXtatus2 
{#Česká Republika} eXtatus2   
   Pátek 18:00 {#Česká Republika} eXtatus
{#Česká Republika} eSuba0  Vítěz
 Pátek 18:00 {#Česká Republika} InsideGames0 
{#Česká Republika} InsideGames2   
     
  {#Česká Republika} FrozenRiders0 
   Pátek 12:00 {#Česká Republika} eSuba
  {#Česká Republika} eSuba1K3. místo
 

Představení týmů

  • FrozenRiders - Tým okolo Rikytana není třeba příliš představovat. V poslední době ovšem sestava prošla změnami, když se Herdyn benchnul. Do týmu přišel odstranovac, jehož příchod zřejmě odstranil velkou slabinu týmu. Na akci zastupuje na botu Soap, jelikož support sweaty b je z Dánska a nepřiletěl, škoda. I tak se ale FR dají považovat za favorita.

    Sestava: odstranovac, LouGi, Rikytan, Baxtrix, Soap

  • eXtatus - Také eXtatus v posledních týdnech prošli změnami. Na topu se představí nová akvizice v podání Mstena a na midu se ukáže populární Ovdovovac. První zápas pro ně budou alfou omegou všeho a pokud by ho dokázali zvládnout, tak by mohli překvapit celkově a odnést si primát.

    Sestava: Msten, Dirtgen, Ovdovovac, ArmyOfOne1, boka

  • eSuba - V podstatě je momentálně týmem, který vyvolává na scéně největší vlny nesnášenlivosti. Pětice se v podstatě složila přímo pod eSubou jako náhradu za Herdynovce a od té doby již vyměnila dva hráče. Turnaj na PragoFFestu pro ně bude prémierou a bude opravdu zajímavé sledovat výkon jejich týmu jako celku.

    Sestava: Cuketka, Pinkysek, Hlizak, Insidit, Eze

  • InsideGames - IG se dají považovat za jednu ze stálic scény a pomalými krůčky se dostávají ke špici. Bohužel nedávno museli udělat také jednu změnu a tím je příchod Derpa na top. Zápas proti eSubě bude jistě velice zajímavý a IG určitě mohou překvapit.

    Sestava: Derp, Bhalos, N3ky, Worry, Fraaj

0

Součásti programu v rámci LegendConu budou také přednášky, které si připraví samotné týmy. eSubák Eze v pátek představí pořad Summoner's Questions se všemi detaily. Od FrozenRiders se sobotu dopoledne můžeme těšit na shrnutí toho, co všechno musí hráč obětovat, aby se mohl postupně dostat na vrchol. A v neděli na nás čeká přednáška marksmana eXtatus, který si připravil kompletní guide hraní této pozice, kterou bude následovat prezentace od majitele organizace InsideGames.

Kromě tohoto programu se ještě uskuteční turnaje pro návštěvníky ve formátu 3v3 a 1v1. Více informací o těchto všech turnajích naleznete v separátních článcích zde a zde.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.