Přejít k hlavnímu obsahu

4FANS hostilo další MČR Tour

8. 4. 2014 | 14:34 League of Legends Všechny hry
Návštěvníci festivalu 4FANS dostali menší ochutnávku toho, jak bude koncem roku vypadat oficiální Mistrovství ČR v počítačových hrách 2014. Akce, na níž se ve dnech 4. až 6.
Výchozí obrázek

Návštěvníci festivalu 4FANS dostali menší ochutnávku toho, jak bude koncem roku vypadat oficiální Mistrovství ČR v počítačových hrách 2014. Akce, na níž se ve dnech 4. až 6. dubna sešli přední let's playeři z Čech i zahraničí, totiž hostila také zastávku seriálu MČR Tour.

Ta na místě dění opět připravila svou herní arénu vybavenou 20 kusy certifikovaných sestav MČR HAL3000 Pro 4. generace, které je možné zakoupit například u www.CZC.cz nebo www.realshop.sk, a nově také se špičkovými notebooky značky AlienWare. Samozřejmostí byly již tradičně LCD monitory Philips, periferie Logitech a nejnovější tituly od vydavatelů Comgad a PLAYMAN, které si všichni přítomní mohli volně vyzkoušet.

V sobotu se pak uskutečnil také živě streamovaný turnaj v populární MOBA hře League of Legends o peněžní i věcné ceny. Toho se zúčastnily čtyři nejlepší týmy z kvalifikací portálu www.PLAYzone.cz, a protože šlo opravdu o sešlost absolutní domácí špičky, bylo se rozhodně na co dívat. Nejvyšší příčku obsadili bývalí SGC, kteří v semifinále přemohli nakonec třetí Cyborg Factory a následně i ve finále druhé InsideGames. Nevděčnou bramborovou pozici brala eSuba.

Více o MČR Tour a samotném Mistrovství ČR v počítačových hrách se dozvíte na webové stránce http://mcr.playzone.cz/. Galerii přímo z 4FANS si můžete prohlédnout na Facebook stránce https://www.facebook.com/playzonecz.

Projekt MČR a MČR Tour vzniká a běží za podpory generálních partnerů NVIDIA, INTEL, Philips Gaming Monitors, Western Digital, CZC.cz, GIGABYTE, DELL, HAL3000, Logitech, AVerMedia, hlavních partnerů Playman, Comgad, SCORE, FakaHeda a mediálních partnerů Games.cz, Zing.cz, Sector.sk, TRYHARD.cz.