Přejít k hlavnímu obsahu

Vše o All-Stars v Paríží - již tento víkend

5. 5. 2014 | 23:22 League of Legends
Od čtvrtka 8. května/máje se v hlavním městě Francie odehraje All-Stars turnaj.
Výchozí obrázek

Od čtvrtka 8. května/máje se v hlavním městě Francie odehraje All-Stars turnaj.

Do hlavního turnaje se dostali zástupci jednotlivých regionů, po většinou jsou to vítězové poslední uplynulé sezóny. Za Evropu se do turnaje probojovali z LCS fnatic, kteří obhájili prvenství z loňska, a stejný kousek se podařil i Cloud 9, který se bohužel bude muset obejít bez midaře Haie, ten je stále v nemocnici. Zaskakovat za něj bude Link z CLG.

Tyhle dva celky poté vyzvou trojici Asiatů. V turnaji se ukážou OMG z Číny a také vítězové posledních dvou šampionátů - ze sezóny 2 to budou Taipei Assassins z Tai-Wanu a ze sezóny 3 korejská mašina SK Telecom T1 pod vedením fenomenálního Fakera.

Těchto pět týmů se během čtvrtka a pátku utkají postupně všichni proti všem v zápase na jednu vítěznou hru (best-of-one) a následně se nejlepší čtyři probojují do semifinále, které se odehrají v sobotu. Tam už podle klasického klíče první se čtvrtým a druhý se třetím budou týmy zápolit systémem best-of-three. Finále už pak bude bitva závěrečná a proto se bude hrát na tři vítězné hry (best-of-five). Celkové prizemoney turnaje je 50 tisíc amerických dolarů!

S kompletním harmonogramem vás seznámíme v hlavním článku, kde budou jednotlivé zápasy rozepsány. Základní část by se měla hrát ve čtvrtek od 16:00 a v pátek od 14:00. Všechny zápasy budou streamované na oficiální streamu Riot Games, ostatně tak jako vždy.

FNATIC

{#Francie} sOAZ
{#Finsko} Cyanide
{#Španělsko} xPeke
{#Švédsko} Rekkles
{#Francie} YellOwStaR

CLOUD 9

{#Spojené státy americké} Balls
{#Spojené státy americké} Meteos
{#Spojené státy americké} LiNk
{#Spojené státy americké} Sneaky
{#Spojené státy americké} LemonNation

OMG

{#Čína} Gogoing
{#Čína} Pomelo
{#Čína} Xiyang
{#Čína} san
{#Čína} Allen

TAIPEI ASSASSINS

{#Tchaj-wan} Taiwan Achie
{#Tchaj-wan} Winds
{#Tchaj-wan} Morning
{#Tchaj-wan} bebe
{#Tchaj-wan} Jay

SK TELECOM T1

{#Korejská republika} Impact
{#Korejská republika} bengi
{#Korejská republika} Faker
{#Korejská republika} Piglet
{#Korejská republika} PoohManDu

  

Kromě hlavního turnaje je přichystána také skutečná show pro fanoušky. Hned ve třech speciálních módech se utkají vybraní velvyslanci, kteří ve svých regionech ovládli hlasování. Z každého regionu postoupili dva nejlepíš a ti se namíchali do dvou týmů - Fire a Ice!

Hrací dny pro doprovodný turnaj budou čtvrtek až sobota, jedna hra mezi těmito výběry začne každodenní program. Ve čtvrtek se můžeme těšit na Hexakill (6v6), kde se kromě odhlasovaných hvězd ukáží také dva hráči, kteří již aktivně nehrají - Misaya a Toyz! V pátek uvidíme duel v Ultra Rapid Fire a v sobotu je na programu Pick-10. Kromě hlasování hráčů jsme totiž mohli hlasovat i pro hrdiny, kteří se v této hře budou muset hrát.

Team Ice

TEAM ICE

{#Dánsko} Froggen - kapitán
{#Spojené státy americké} Doublelift
{#Korejská republika} MadLife
{#Čína} CaoMei
{#Vietnam} Archie
{#Čína} Misaya - Hexakill

Team Fire

TEAM FIRE

{#Ruská federace} Diamond - kapitán
{#Dánsko} Bjergsen
{#Korejská republika} Shy
{#Čína} WeiXiao
{#Vietnam} QTV
Toyz - Hexakill

Na závěr už je ke kompletnímu preview dodat jen poslední informaci. Podobně jako tomu bylo na šampionátu třetí sezóny, tak kromě klasického dua komentátorů uvidíme v akci také "analyst desk", které budou svými prognózami vyplňovat chvilky, kdy se nebude hrát. U tohoto stolu uvidíme střída se tuto pětici - MonteCristo, Krepo, Phreak, Deficio, Qu1kshot. Komentátory celého klání by pak měla být čtveřice Deman, Joe Miller, Kobe a Jatt. Máme se na co těšit!

Zdroj: Leaguepedia
Štítky: All-Stars, lcs, LCS EU, LCS NA
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.