Přejít k hlavnímu obsahu

Spuštěn nový web pro MČR

22. 5. 2014 | 18:37 Všechny hry
Necelých pět měsíců před vyvrcholením domácí herní sezóny byly odhaleny zbylé detaily letošního Mistrovství ČR v počítačových hrách a spuštěna webová stránka věnovaná této události.
Výchozí obrázek

Necelých pět měsíců před vyvrcholením domácí herní sezóny byly odhaleny zbylé detaily letošního Mistrovství ČR v počítačových hrách a spuštěna webová stránka věnovaná této události.


Praha, ČR – 22. května 2014Ve dnech od 2. do 5. října bude pražské výstaviště v Letňanech hostit veletrh FOR GAMES, na kterém stejně jako loni nebude chybět ani finále letošní sezóny v Mistrovství ČR v počítačových hrách. Díky nově spuštěnému webu (http://mcr.playzone.cz/) pro tuto akci známe veškeré detaily MČR 2014. Co vše ze stránek vyčteme?

Nejdůležitější informací pro všechny uchazeče o titul mistra ČR je oficiální seznam her, které letos obdržely podporu a na MČR se objeví. Konkrétně jde o MOBA fenomén League of Legends, fantasy karetní HearthStone, týmovou střílečku Counter-Strike: Global Offensive a sci-fi strategii StarCraft II, ve kterých se uskuteční turnaje o ultrabooky DELL, herní LCD monitory Philips, notebooky AlienWare a certifikované sestavy MČR HAL3000 Pro.

Neméně důležitou váhu mají detaily ke kvalifikaci, která letos hojnou mírou probíhá kromě online turnajů na www.playzone.cz také na offline akcích, zejména pak v rámci seriálu MČR Tour (http://mcr.playzone.cz/mcr-tour) a lanek pod taktovkou LanCraftu (http://www.lancraft.cz/cz). Podrobný přehled již proběhlých a plánovaných akcí, které jsou zahrnuty do klasifikace MČR naleznete právě na nově spuštěném webu.

Veškeré další informace k Mistrovství ČR v počítačových hrách budou doplňovány právě na tuto stránku a zveřejňovány na portále www.playzone.cz v sekci s tagem MČR 2014: http://www.playzone.cz/kategorie/tagy/mcr-2014.

Projekt MČR a MČR Tour vzniká a běží za podpory generálních partnerů NVIDIA, INTEL, Philips Gaming Monitors, Western Digital, CZC.cz, GIGABYTE, DELL, HAL3000, Logitech, AVerMedia, hlavních partnerů Playman, Comgad, SCORE, FakaHeda a mediálních partnerů Games.cz, Zing.cz, Sector.sk, TRYHARD.cz.

O Mistrovství České republiky v počítačových hrách

Mistrovství ČR v počítačových hrách je vrcholnou akcí profesionálního a poloprofesionálního hraní (progamingu) České i Slovenské republiky. Turnaj s dlouholetou tradicí byl obnoven po tříleté pauze v roce 2011 a jeho pořadatelem je od roku 2011 společnost PLAYzone s.r.o. Aktuálně se pod její taktovkou připravuje čtvrtý ročník, který vyvrcholí formou offline finále na veletrhu FOR GAMES.

O PLAYzone.cz

Server www.playzone.cz je zaměřen na podporu a rozvoj online her v České republice a na Slovensku. Každý den přináší kompletní zpravodajství z domácí i zahraniční hráčské scény. Pro komunity pořádá krátkodobě i dlouhodobě trvající soutěže. Web www.playzone.cz nabízí množství komunitních funkcí jako fórum, blogy, soutěže, sázkový systém a desítky dalších. Součástí je i jediná herní online televize v České republice. Provozovatelem portálu je společnost PLAYzone s.r.o.