Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone aréna mistrů míří na FOR GAMES

5. 10. 2015 | 09:26 Všechny hry
Ve dnech 8. až 11. října bude PVA EXPO Praha Letňany hostit již 4. ročník veletrhu videoher a interaktivní zábavy FOR GAMES a chybět u toho nebude ani PLAYzone. Do Prahy totiž v rámci MČR Tour dorazí s PLAYzone arénou mistrů, jež bude rozmístěna po celé hale 2D, a nabídne tak bezpochyby dosud největší letošní zastávku této roadshow. A protože program – tvořený ve spolupráci s partnery MČR – bude opravdu nabitý, připravili jsme tento přehled.
Výchozí obrázek

Ve dnech 8. až 11. října bude PVA EXPO Praha Letňany hostit již 4. ročník veletrhu videoher a interaktivní zábavy FOR GAMES a chybět u toho nebude ani PLAYzone. Do Prahy totiž v rámci MČR Tour dorazí s PLAYzone arénou mistrů, jež bude rozmístěna po celé hale 2D, a nabídne tak bezpochyby dosud největší letošní zastávku této roadshow. A protože program – tvořený ve spolupráci s partnery MČR – bude opravdu nabitý, připravili jsme tento přehled.

PLAYzone admin stánek s tombolou

Hlavním lákadlem stánku pořadatelů je bohatá tombola, do které se bude moci zapojit kdokoliv a stejně jako loni vyhrát jednu ze super cen. Mezi výhrami nebudou chybět grafické karty NVIDIA, základní desky MSI, závodní židle DXRACER či hry od Comgadu a Playmana! Losovat se bude úplně každý den a přesný seznam cen naleznete ve stánku, kde se také budete moci informovat o bližších detailech k MČR.

HAL3000 aréna

Zde si budou moci návštěvníci zahrát na 16 certifikovaných počítačích řady HAL3000 MČR Pro, které doplní oficiální monitory mistrovství od Philipsu a periferie Logitech. K dispozici budou jak všechny soutěžní tituly MČR, tak i nejnovější pecky od vydavatelství Comgad a Playman. Velkým lákadlem bude pořádná porce turnajů pro veřejnost. Kdokoliv sem totiž bude moci přijít, zapojit se do jednoho z turnajů v Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends nebo Hearthstone a domů si odnést pěknou cenu. Přehled turnajů je k vidění na http://www.playzone.cz/clanky/turnaje-pro-verejnost-na-for-games.

Logitech aréna

Výrobce nejdokonalejších herních příslušenství na svém „stánku“ spolupracuje se známou herní organizací Inside Games (IG). Kromě toho, že zde tedy budou ty nejnovější ukázky profesionálních herních myší, klávesnicí a sluchátek, které bude možné otestovat na noteboocích od DELL, si navíc návštěvníci budou moci zahrát s hvězdami klanu IG League of Legends a Hearthstone nebo si s nimi pořídit fotku či autogram. Logitech bude mít také vlastní turnaje hrané 1v1 v LoL a HS a cosplayerku "Ketrin", s níž se bude možné vyfotit.

Philips aréna

Ani tento partner MČR nezůstal pozadu, co se týče spolupráce s herním týmem, a kdo jej navštíví, potká zde zástupce od Gunrunners. S těmi si bude moci zastřílet na mašinách HAL3000 MČR, u nichž samozřejmě nebudou chybět certifikované herní monitory MČR a unikátní kousky jako AOC nebo dokonce 4K monitory o frekvenci 144Hz.

AVerMedia aréna

Promotéry z AVerMedia by měl navštívit nejen každý správný hráč, ale hlavně ti, co si libují ve streamování nebo tvorbě videí na YouTube. Právě v tomto stánku uvidíte poprvé v ČR představení speciálního herního mikrofonu a stejně tak i reproduktorů, které si budete moci osobně vyzkoušet na nabušených AlienWare noteboocích. Kromě této exkluzivity zde bude probíhat ukázka streamovacích zařízení, jež patří mezi absolutní špičku na trhu.

MSI aréna

Také MSI si připravilo něco unikátního. Kdo ho poctí svou návštěvou, pokochá se výstavou nejnovějších modelů gamingové řady grafických karet a základních desek a navíc bude moci zasednout do playseatu, v němž bude připraven závodní simulátor. Ne jen tak z ledajakého důvodu, ale protože se zde pojede soutěž o špičkovou grafickou kartu MSI GeForce GTX 950 Gaming 2G, kterou vyhraje ten nejrychlejší závodník na veletrhu! A kdo se bude chtít něco přiučit, přijde na jednu z přednášek.

DELL Alienware aréna

Zde si na své přijde opravdu každý, zejména pak hráči. Kromě opravdu špičkových počítačů Alienware Area-51 R2, Alienware Alpha Console (Steam Machine Ready) a Alienware X51-R2, zde budou také notebooky Alienware 13, 15 a 17, které jsme certifikovali jako oficiální notebooky MČR 2015. A u toho všeho si posedíte v pohodlných závodních a herních židlích DXRACER.

NVIDIA aréna

Společnost NVIDIA, jak už je jejím dobrým zvykem, na FOR GAMES přijede s arénou, ve které najdete herní počítače s těmi nejvýkonnějšími GeForce GTX grafickými kartami na trhu. Letošním trhákem pak bude prémiové představení zakřiveného monitoru Acer Predator XR341CKA s technologií G-Sync, který si budou návštěvníci moci otestovat při jízdě v simulátoru Project Cars.

Vodafone stánek

Tento mobilní operátor bude na FOR GAMES vůbec poprvé a připravil si pro nás tak trochu netradiční, ale rozhodně ne méně zábavný program. Vedle svého stánku se zajímavostmi a produkty ze své nabídky totiž bude mít postavenou dráhu pro mini segwaye, na které bude pořádat soutěže pro návštěvníky. Kdo si tedy bude chtít na chvíli odpočinout od her, určitě zavítá sem a zablbne si!

A kdo by chtěl zažít ještě více, ve stejné hale se odehraje také finále soutěže Red Bull Ultimátní Hráč 2015, která rozhodně nabídne spoustu zábavy i strhujících momentů!

Pro další informace pokračujte na:

Projekt MČR a MČR Tour vzniká a běží za podpory generálních partnerů INTEL, AlienWare, NVIDIA, Western Digital, MSI, Philips Gaming Monitors, HAL3000, CZC.cz, AVerMedia a Logitech, hlavních partnerů Comgad, DXRACER, Playman, Seasonic, FakaHeda a Kaspersky Lab a mediálních partnerů Prima COOL, Eurozprávy.cz, RE-PLAY, SCORE, Computer, Games.cz, Sector, Živé, Tryhard, Generace21 a youradio.