Přejít k hlavnímu obsahu

Turnaje pro veřejnost na FOR GAMES

9. 10. 2015 | 03:19 Všechny hry
Na letošním ročníku výstavy FOR GAMES se po dvou letech neodehraje vyvrcholení sezóny Mistrovství České republiky v počítačových hrách, i tak si ale hráči budou moci přijít na své. V PLAYzone stánku se budete moci zúčastnit řady turnajů o krásné ceny.Výstava FOR GAMES se stejně jako každý předešlý rok uskuteční na pražském výstavišti v Letňanech. Datum konání akce je 8. až 11. října a během těchto čtyř dní pro vás máme připravenou celou řadu turnajů v několika hrách.
Výchozí obrázek

Na letošním ročníku výstavy FOR GAMES se po dvou letech neodehraje vyvrcholení sezóny Mistrovství České republiky v počítačových hrách, i tak si ale hráči budou moci přijít na své. V PLAYzone stánku se budete moci zúčastnit řady turnajů o krásné ceny.

Výstava FOR GAMES se stejně jako každý předešlý rok uskuteční na pražském výstavišti v Letňanech. Datum konání akce je 8. až 11. října a během těchto čtyř dní pro vás máme připravenou celou řadu turnajů v několika hrách.

Turnajů se uskuteční celkem 8 a naplánovany jsou na každý den po dvou. Na své si přijdou hráči populárního League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive a samozřejmě také nemůže chybět karetní hra Hearthstone: Heroes of Warcraft.

FOR GAMES LOL

FOR GAMES LOL

FOR GAMES LOL

League of Legends

FOR GAMES CSGO

FOR GAMES CSGO

FOR GAMES CSGO

Counter-Strike: Global Offensive

FOR GAMES HS

FOR GAMES HS

Hearthstone: Heroes of Warcraft

  • Pátek 15:00 - WD 1v1 CUP
  • Neděle 10:00 - LOGITECH 1v1 CUP

  • Detaily o jednotlivých turnajích se dozvíte při rozkliknutí odkazu turnaje.
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.