Přejít k hlavnímu obsahu

s1mple bude poctěn graffiti na de_cache!

12. 7. 2016 | 13:21 Counter-Strike 2
Naposledy to byl Coldzera, komu se podařilo se nesmazatelně zapsat do historie Counter-Strike. Tentokrát sladká odměna čeká na ukrajinského hráče s1mpla.Jistě si pamatujete na poslední major, kdy Marcelo "coldzera" David ještě v barvách Luminosity Gaming předvedl neuveřitelnou akci na de_mirage. Jeho quad kill s AWP mu vysloužil vlastní graffiti právě pod béčkovým barákem a následně na to si tento motiv nechal i vytetovat. Tohle tetování mu navždy bude symbolem prvního brazilského titulu na majoru.
Výchozí obrázek

Naposledy to byl Coldzera, komu se podařilo se nesmazatelně zapsat do historie Counter-Strike. Tentokrát sladká odměna čeká na ukrajinského hráče s1mpla.

Jistě si pamatujete na poslední major, kdy Marcelo "coldzera" David ještě v barvách Luminosity Gaming předvedl neuveřitelnou akci na de_mirage. Jeho quad kill s AWP mu vysloužil vlastní graffiti právě pod béčkovým barákem a následně na to si tento motiv nechal i vytetovat. Tohle tetování mu navždy bude symbolem prvního brazilského titulu na majoru.

s1mple graffiti

Kdo je na CS:GO scéně nějakou chvíli, tak tuší, že Coldzera není jediným poctěným hráčem. Před ním to dokázali hráči Fnatic a to víc než jednou. Úplně prvním graffiti dle určité akce byl "burning defuse" v podání Olofmeistera. Pro tohoto hráče je de_overpass takřka symbolickou mapou, na CT spawnu má také drobnou značku jako vzpomínku na "boostmeistera". Poslední graffiti je symbolem AWP artilérie v podání Fnatic na T spawnu de_dust2.

Nyní se přesuneme k devatenáctiletému Ukrajinci, který se do historie taktéž nesmazatelně zapíše. De_cache sice není oficiální mapou od Valve, ale to neubírá na její popularitě. K tomu přispívá pravidelnými update tvůrce FMPONE - ten ihned den po finále majoru na Twitteru představil s1mplovo graffiti, jež se objeví na B plantu. Situace 1v2, dva nozoomy a kolo pro Team Liquid. Zřejmě akce turnaje, je tomu tak? Na titul Oleksandr "s1mple" Kostyliev se svým týmem sice nedosáhl, ale i tak bude na německý major mít krásné vzpomínky.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.