Přejít k hlavnímu obsahu

Clash Royale bude součástí ESWC 2016

8. 9. 2016 | 18:41 Clash Royale
Jedna z nejslavnějších herních akcí na světě má pro letošní rok nový přírůstek, jde o jednu z nejpopulárnějších her součastnosti - Clash Royale.Není náhodou, že jsme se právě do vod této hry vydali i my. Jednoduchost a zároveň kompetitivní rozhraní dělá z Clash Royale výbornou volbu a scéna roste po celém světě. Bylo jen otázkou času, kdy zaběhlá značka jako ESWC sáhne po turnaji v Clash Royale.
Výchozí obrázek

Jedna z nejslavnějších herních akcí na světě má pro letošní rok nový přírůstek, jde o jednu z nejpopulárnějších her součastnosti - Clash Royale.

Není náhodou, že jsme se právě do vod této hry vydali i my. Jednoduchost a zároveň kompetitivní rozhraní dělá z Clash Royale výbornou volbu a scéna roste po celém světě. Bylo jen otázkou času, kdy zaběhlá značka jako ESWC sáhne po turnaji v Clash Royale.

ESWC

ESWC 2016 se uskuteční v rámci Paris Games Week ve dnech 27. až 31. října, kdy se v Paříži představí celkem 128 Clash Royale hráčů z celého světa. Tohle číslo bude tvořeno z 16 hráčů online kvalifikací po celém světě, do kterých se můžete zapojit i vy, dalších až 32 postoupí z lokálních offline kvalifikací. Pokud byste se chtěli zařadit mezi zbylou 80 účastníků ESWC 2016 v Clash Royale, stačí odeslat přihlášku a doufat, že budete patři mezi nejvhodnější kandidáty.

Online kvalifikace:

Blízký východ a Afrika - 10. září (2 sloty)
Asie a Oceánie - 17. září (2 sloty)
Severní a Jižní Amerika - 24. září (2 sloty)
východní Evropa a státy CIS - 1. října (4 sloty)
západní Evropa - 8. října (4 sloty)
Skandinávie - 15. října (2 sloty)

My doufáme, že budeme mít v Paříži i českého či slovenského zástupce! Kompletní informace o ESWC 2016 naleznete v infografice níže nebo na oficiálních stránkách.

Štítky: Clash Royale, eswc
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.