Přejít k hlavnímu obsahu

Luka5 se vrací v barvách týmu eStars

9. 9. 2016 | 13:22 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

Česká herní organizace známá zejména díky své Counter Strike: Global Offensive sekci prochází zajímavými změnami v týmu. Nedávno se hráči zúčastnili tradiční LAN akce Quietus Day, kde skončili na děleném sedmém místě společně s Gunrunners.

Již před zmíněnou lan akcí ukončil herní kariéru David "Bullet" Hartman, jenž se rozhodl svůj čas věnovat svojí rodině, na QD tak na poslední chvíli vyrazil jako host Tomáš "teCkoO" Koširer. Druhým loučíčím se hráčem je ambiciozní střelec, který na LANu ukázal svoje kvality, Michal "Leckr" Kadlíček. Bohužel vnitřní rozpory v týmu vyústili k jeho odchodu a tým se tak ocitl ve třech hráčích. Tým ihned začal zkoušet nové posily, jenž nakonec našel ve dvojici Miloš "Dzejky" Frčo a všem dobře známém Lukáši "Luka5" Zemanovi, kterého můžete znát z dřívějších let a působení v týmech nEophyte nebo eXtatus.

eStars na QD 2016, zleva: Leckr, teCkoO, hexyy, Vanticek, LogaN

Sestava se brzy představí na MSR v Bratislavě, takže uvidíme, zda-li nové posily budou těmi správnými. Ke zmenám v týmu se vyjádřil i majitel organizace eStars, Stanislav Písek:

"Zdravím všechny čtenáře. Bohužel, jak již bývá na česko-slovenské scéně zvykem, nic netrvá věčně a i my bohužel procházíme jistými změnami. Kluky jsem poznal na QD osobně a byla to skvělá akce, nicméně věkové rozdíly vyústily v určité neshody v týmu, a tak nás po krátkém působení v eStars opouští Leckr, který se na QD ukázal jako kvalitní hráč. Druhým hráčem, který v eStars končí je bullet, který odchod oznámil již před akcí, kde ho na poslední chvíli zastoupil TeCkoO. Novými posilami se tak stává dvojice hráčů Dzejky a Luka5, který má spoutu zkušeností a přinese do týmu určitou pohodu. Sestava by se již brzy měla představit na MSR."

Aktuální CS:GO sestava eStars:

{#Česká Republika} Jakub "LogaN" Moravec
{#Česká Republika} Josef "hexyy" Janota
{#Česká Republika} Jaroslav "Vanto" Dudla
{#Česká Republika} Lukáš "Luka5" Zeman
{#Slovenská Republika} Miloš "Dzejky" Frčo

Zdroj: eStars
Štítky: eStars