Přejít k hlavnímu obsahu

Trojice českých hráčů míří na slavné ESWC

20. 10. 2016 | 16:34 Clash Royale
Electronic Sports World Cup je jedním z nejslavnějších turnajů elektronického sportu a poprvé v historii se do repertoáru jeho her dostala i mobilní hra, konkrétně Clash Royale.V posledních letech jsme byli na ESWC zvyklí fandit českým a slovenským hráčům v TrackManii, tentokrát to bude však úplně o něčem jiném. Na Paris Games Week se premiérově představí nejlepší světoví hráči Clash Royale a je nám ctí představit také tři české účastníky.
Výchozí obrázek

Electronic Sports World Cup je jedním z nejslavnějších turnajů elektronického sportu a poprvé v historii se do repertoáru jeho her dostala i mobilní hra, konkrétně Clash Royale.

V posledních letech jsme byli na ESWC zvyklí fandit českým a slovenským hráčům v TrackManii, tentokrát to bude však úplně o něčem jiném. Na Paris Games Week se premiérově představí nejlepší světoví hráči Clash Royale a je nám ctí představit také tři české účastníky.

ESWC

Mezi 128 hráči totiž najdeme i 33letého hráče eSuby. Pavel "pavelfi" Fidrmuc vstoupil na scénu již před více než deseti lety a jako aktivní hráč Quake se dokonce představil na slavném Invex Cupu. Nyní jej tedy čeká další zajímavá štace a to francouzská podoba největší herní akce. Na výpravě jej doplní další dva aktivní hráči naší Samsung turnajové série, Vladimír "Taťka" Vítek a hráč s přezdívkou "forest4". Tato trojice zkušených hráčů bude v Paříži hájit českou vlajku.

Naše hráče čeká výlet do Paříže o víkendu 28. až 30. října, což bude naprosto parádní rozehra před Mistrovstvím ČR v Clash Royale, jež se uskuteční o týden později v Brně. Mezi konkurenty bude mít česká trojice soupeře z celého světa, jako jsou hráči ze všech koutů Evropy, Číny, Iráku, Indie nebo třeba Libanonu. Od turnaje na ESWC 2016 si tak můžeme slibovat hodně!

Zdroj: eswc.com
Štítky: Clash Royale, eswc
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.