Přejít k hlavnímu obsahu

Alza herna bude na MČR i s virtuální realitou

1. 11. 2016 | 16:49 Všechny hry
Po úspěšném programu ve vlastní hale na For Games a Red Bull Ultimátní hráči míří herna společnosti Alza.cz také na největší akci roku - MČR v počítačových a mobilních hrách.
Výchozí obrázek

Po úspěšném programu ve vlastní hale na For Games a Red Bull Ultimátní hráči míří herna společnosti Alza.cz také na největší akci roku - MČR v počítačových a mobilních hrách.

Alza.cz

Největší český internetový obchod Alza.cz zná v podstatě každý, ne však každý má povědomí o vlastních herních sestavách. Tyto mašiny se v různých provedení představily již na předchozích podzimních akcích a po sklizeném úspěchu se Alza herna představí také na MČR.

Každý návštěvník si na tento stánek může přijít zahrát nejnovější pecky na ty největší detaily. Z herních titulů můžeme vypíchnout například Mafii III, připraveny budou samozřejmě také oficiální MČR tituly v čele s Counter-Strike: Global Offensive. To vše bude probíhat na celé škále herních sestav, které si můžete prohlédnout přímo na stránkách eshopu Alzy.

Program doplní virtuální realita, jak jinak, než HTC Vive. Tento výdobytek moderního světa bude připraven na dvou stanicích a mimo kopce srandy se bude hrát i o drobné ceny.

Neseď doma a buď u toho!

Právě teď je ta správná chvíle koupit si svou vstupenku na festival IN-JOY a finále MČR 2016. Udělat tak můžeš už nyní na www.mcrlistky.cz, kde exkluzivně seženeš i VIP lístek s pořádnou dávkou skvělých dárků. Radši ani minutu neotálej, k dostání jsou pouze v předprodeji!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.